Rôzne

Tehelné pole: Komfortné bývanie doslova na skok od Národného futbalového štadióna

Túžite mať bližšie k športu a prebúdzať sa v centre mesta? Rezidenčný projekt Tehelné pole spustil predaj bytov na lukratívnej polohe.

Ilustračný obrázok k článku Tehelné pole: Komfortné bývanie doslova na skok od Národného futbalového štadióna
5
Galéria
Zdroj: bytytehelnepole.sk

V lukratívnej lokalite na Tehelnom poli, kde má do konca roka 2018 vyrásť Národný futbalový štadión, spustili predaj jeden až päťizbových bytov.

Lukratívna lokalita

Rezidenčný projekt Tehelné pole bude výnimočný najmä svojou polohou. Tehelné pole je miestom, ktoré patrí športu, hokeju, plávaniu, cyklistike, a čoskoro snáď aj futbalu. V blízkosti futbalového štadióna s kapacitou viac ako 22-tisíc miest sa môžete zabývať v niektorom z ponúkaných bytov.

V blízkosti projektu nechýba plná občianska vybavenosť, školy, škôlky, obchody, zdravotná starostlivosť, MHD i rôzne možnosti kultúrneho, spoločenského i športového vyžitia.

Priestranné balkóny

V jeden až päťizbových bytoch v mestskej časti Nové mesto na Bajkalskej ulici môžete očakávať veľký šatník, kuchyňu s ostrovčekom, kúpeľňu so sprchovým kútom aj vaňou. Veľkou výhodou budú priestranné balkóny.

Cena bytov sa pohybuje od 71-tisíc eur za jednoizbový byt s rozlohou 30 metrov štvorcových. Ponuku bytov nájdete TU.

Predaj bytov je spustený, čiže stačí pri výbere podpísať rezervačnú zmluvu, uhradiť rezervačný poplatok a do mesiaca podpisujete zmluvu o dielo. Následne sa byt považuje za predaný.

Čítajte aj: Poklepaním základného kameňa začali s výstavbou Národného futbalového štadióna

Byty Tehelné pole
3
Galéria
Zdroj: bytytehelnepole.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM