Krimi

Hrozné zábery: Auto po nehode pristálo na streche!

Presné príčiny a okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu ďalšieho objasňovania bratislavských policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Hrozné zábery: Auto po nehode pristálo na streche!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Hrozivo vyzerajúca nehoda sa stala dnes (6. apríla) krátko po 11.46 hod. v Petržalke.

Zranená posádka auta

Podľa informácií polície, na križovatke Jírasková – Pajštúnska podľa doposiaľ zistených informácii vodič osobného motorového zn. BMW pravdepodobne nedal vodičovi osobného motorového vozidla zn. Peugeot 3008 prednosť v jazde, a tak došlo ich zrážke.

„Posádka osobného motorového vozidla zn. Peugeot 3008 utrpela zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Alkohol bol u účastníkov dopravnej nehody vylúčený,“ popisuje udalosť polícia na sociálnej sieti.

Presné príčiny ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu ďalšieho objasňovania bratislavských policajtov. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, zodpovedne, plne sa venovali vedeniu vozidla a dodržiavali príslušné ustanovenia zákona o cestnej premávke.

DNEŠNÁ DOPRAVNÁ NEHODA V PETRŽALKE Dnes 06.04.2021 krátko po 11:46 h došlo v mestskej časti – Petržalka na Križovatke...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, April 6, 2021

Stalo sa v Bratislave

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM