Rôzne Správy

Štrkovecké jazero bude skvelým miestom na relax. Pribudne požičovňa lodiek a vodných bicyklov

Modrá oáza Ružinova sa zmení na ešte lepšie miesto oddychu. Na Štrkoveckom jazere sa už o pár dní povozíte na loďkách či bicykloch. A otvoria aj bufet!

Ilustračný obrázok k článku Štrkovecké jazero bude skvelým miestom na relax. Pribudne požičovňa lodiek a vodných bicyklov
9
Galéria
Zdroj: TASR

Nestačia vám prechádzky okolo jazera a privítali by ste niečo akčnejšie? Túžby mnohých Ružinovčanov sa stanú skutočnosťou a už onedlho budú môcť hladinu Štrkoveckého jazera brázdiť na loďkách či vodných bicykloch.

Loďky, vodné bicykle aj bufet

V blízkej dobe sa panoráma Štrkoveckého jazera mierne zmení. Na hladine sa rozhojdajú loďky a vodné bicykle. To všetko zásluhou súkromníka, ktorý si od Ružinovského podniku verejno-prospešných služieb prenajal domček na brehu jazera, pri ktorom bude sídliť požičovňa.

„Aktuálne prebiehajú posledné úpravy, zariaďovanie a čakám na povolenie z hygieny a dopravného úradu,“ informoval Bratislavské noviny Šimon Mega zo spoločnosti Voxar.

Požičovňa by mala byť k dispozícii už v najbližších dňoch. Pribudne k nej aj bufet, ktorý ponúkne rôzne domáce produkty aj bežné občerstvenie.

Loďky a vodné bicykle budú k dispozícii každý deň vrátane víkendov od 14:00 do 21:00 hod. V lete by mali byť v ponuke požičovne aj ležadlá, ktoré si návštevníci budú môcť rozložiť pri vode.

Štrkovecké jazero
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM