Rôzne

Štedrá večera pre psíka? Áno, a poriadne MLSavá!

Keď už kupujeme psíkom svetríky, topánočky a považujeme ich za členov rodiny, prečo im nedopriať aj vlastnú štedrú večeru!

Ilustračný obrázok k článku Štedrá večera pre psíka? Áno, a poriadne MLSavá!
21
Galéria
Zdroj: MLS - kexíky pre psíky

Nejeden psičkár vníma psíka ako plnohodnotného členka rodiny. Tak prečo mu v najčarovnejší večer v roku nedopriať slávnostnú štedrú večeru, keď si na dobrotách za sviatočným stolom pochutnávame aj my?

MLSavá večera

Psičkári iste dobre vedia, že ak chcú urobiť chlpáčovi skutočne veľkú radosť, treba si to namieriť do obľúbenej kaviarne pre psíkov aj páničkov HAF.park. Pre psíka sú tu vždy k dispozícii čerstvo napečené mlsky, haffiny maffiny, pečeňové labky, hafonky, puppycake, ale aj torty k narodeninám na objednávku a veľa ďalších lákavých dobrôt.

V čase Vianoc, tak, ako aj minulý rok, má majiteľka kaviarne Mia Kurucová pre psíkov pripravených niekoľko chutných prekvapení. Okrem mikulášskych balíčkov aj naozajstnú štedrú večeru pre chlpáčov.

„Pre psíkov máme každý rok nachystané špeciálne vianočné večere. Sú veľmi populárne a psíkovia ich milujú. Je to jedlo, ktoré majú dostať na Vianoce počas večere, kým my ľudia jeme naše tradičné jedlo. Vo vianočnej večeri psík nájde haffinky, perníčky a vianočnú tortu. Samozrejme, keďže sme zdravá pekáreň, celá večera je z mäska a zeleninky plus ovocie a bezlepková múka,“ vysvetľuje Mia.

Vianočnú večeru pre psíka môžete objednávať priamo v pekárni MLS na Škultétyho 12 alebo v psičkárskej kaviarničke HAF.park na Mánesovom námestí 7 do 20. decembra. Vianočná večera pre psíkov v hodnote 25 eur obsahuje cca 3,5 kg mlsiek, čo priemerne veľkému psíkovi vydrží zhruba dva mesiace. Tortu vám v pekárni dokonca prispôsobia podľa želaní. „Robíme napríklad čisto rybacie verzie alebo konkrétne pre alergikov. Snažíme sa pomer surovín v mlskách aj strave nastaviť čo najpresnejšie tak, aby nielen chutili, ale boli aj zdraviu prospešné,“ dodala Mia.

MLS

Miu Kurucovú, majiteľku obľúbenej pekárničky MLS už z našich článkov poznáte. O tom, že je azda najväčšou milovníčkou psíkov, akú poznáme, niet pochýb. V decembri minulého roku otvorila kaviareň pre psíkov, ktorú musela pre veľký záujem psičkárov presťahovať do väčších priestorov do Petržalky. Tu majú k dispozícii nielen viac miesta na hranie, ale aj malý výbeh na trávičke pred kaviarňou.

Rok sa s rokom stretol a Mia veru nezaháľa. V stredu bola jej kaviareň opäť v centre pozornosti, a to pri príležitosti slávnostného otvorenia jedinečnej dennej škôlky pre psíkov.

Štedrá večera a Mikuláš pre psíka
21
Galéria
Zdroj: MLS - kexíky pre psíky
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM