Kultúra Rôzne

Staromestské námestia sa zmenia na veľkolepé Rozprávkové námestie

Oslávte s deťmi rozprávkový sviatok a vráťte sa spolu s Rozprávkovým námestím a vašimi ratolesťami do najkrajšieho obdobia života, do obdobia fantázie a snov.

Ilustračný obrázok k článku Staromestské námestia sa zmenia na veľkolepé Rozprávkové námestie
Zdroj: TASR

Rudnayovo námestie, Rybné námestie a Panská ulica v Starom Meste sa premenia na Rozprávkové námestie, ktoré sa slávnostne otvorí už v stredu. Bratislava24.sk informovala Veronika Vidová z Úsek marketingu a obchodu BKIS.

Rozprávkové námestie

Pamätáte si na „panáka“, ktorého sme ako deti kreslili na chodník? Videli ste niekedy plávať ryby priamo na námestí? Že nie? Tak sa príďte s nami ponoriť do sveta fantázie a rozprávok už v stredu o 16:30 hod. do historického centra Bratislavy.

Na pomedzí Rudnayovho námestia, Rybného námestia a Panskej ulice bude pre najmenších a všetkých milovníkov umenia a kultúry v rámci festivalu Kultúrne leto a Hradných slávností Bratislava 2018 pripravené Rozprávkové námestie. Spolu s nami tento rozprávkový priestor slávnostné otvorí verklikár a choduliari z divadla Harry Teater, prichádzajúcich návštevníkov privíta s bublifukmi a klauniádou duo CIRKUS – KUS a program zakončí divadelné predstavenie pre deti pod názvom DIVOČINY nezávislého dovadeného zoskupenia z Banskej Bystrice ODIVO spojené so živou hudbou o obyčajnom Maxovi s neobyčajnou fantáziu.

Čarovnú atmosféru historického Starého Mesta budú vizuálne dotvorené objektami od výnimočného slovenského výtvarníka a scénografa Františka Liptáka.

Oslávte s deťmi rozprávkový sviatok a vráťte sa spolu s Rozprávkovým námestím a vašimi ratolesťami do najkrajšieho obdobia života, do obdobia fantázie a snov – do nášho detstva. Rozprávkové námestie bude otvorené do 31. 8. 2018.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM