Rôzne

Lab slúži kreatívnym: Vedeli ste, že v centre Bratislavy si môžete prenajať dielňu a majstrovať?

V zdieľanej dielni spoznáte zaujímavých ľudí, ktorí vám radi pomôžu a možno budú aj inšpiráciou pre vaše kreatívne nápady a projekty.

Ilustračný obrázok k článku Lab slúži kreatívnym: Vedeli ste, že v centre Bratislavy si môžete prenajať dielňu a majstrovať?
8
Galéria
Zdroj: Lab.cafe

Hľadáte miesto, kde myšlienky dostávajú tvar? Radi majstrujete a kreativita vám nie je cudzia? Ak v dome, kde bývate chýba dielňa a priestor na zhmotnenie vašej tvorivej myšlienky, v Lab-e určite nájdete, čo hľadáte.

Dielňa v centre mesta

Dielňa Lab je pritom úplne na dosah – v centre Starého Mesta. Stačí zájsť do suterénu Starej tržnice a objavíte priestor, kde sa za mesačný poplatok môžete naplno realizovať.

V dielni nájdete širokú škálu strojov od jednouchých ručných až po hi-tech 3D tlačiarne, laserovú rezačku a podobne. Ak si chcete niečo alebo niekoho „zvečniť“, k dispozícii je aj fotoštúdio s fotoaparátom.

Zaučia vás

Ak máte chuť niečo vytvoriť a chýbajú vám skúsenosti s prácou na stojoch, v rámci zakúpeného členstva (9 eur na mesiac) vás lektori v Lab-e zaučia a naučia manipulovať so spomínanou technikou.

„Zároveň sa môžete okrem zaškolovacích workshopov zúčastniť aj na odborných workshopoch na rôzne témy. Či už je to vyrábanie rôznych doplnkov do domácnosti, alebo programovanie mikropočítačov,“ informuje Lab na svojom webe.

Práca v Labe je zaujímavá aj preto, že v zdieľanej dielni možno spoznať zaujímavých ľudí, ktorí radi pomôžu a možno budú aj inšpiráciou pre vaše kreatívne nápady a projekty.

Otváracie hodiny:

Pondelok: 17:00 – 21:00 hod.

Streda: 9:00 – 21:00 hod.

Štvrtok: 13:00 – 17:00 hod.

Členské: od 9 eur na mesiac

Dielňa Lab
8
Galéria
Zdroj: Lab.cafe

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM