Adriana Banásová Krimi

Spiaceho muža na rohu Poštovej a Obchodnej ulice sa pokúsili okradnúť dvaja muži, v súčasnosti už čelia obvineniu

Polícia obvinila z prečinu krádeže dvojicu mužov, ktorí sa pokúsili v sobotu (13.2.) nadránom okradnúť muža spiaceho na múriku na rohu Poštovej a Obchodnej ulice v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Spiaceho muža na rohu Poštovej a Obchodnej ulice sa pokúsili okradnúť dvaja muži, v súčasnosti už čelia obvineniu
Zdroj: Dnes24.sk

Policajná hliadka spozorovala 32-ročného Štefana D. a 30-ročného Petra B. krátko po 04.15 h. Bratislavčania prehľadávali oblečenie spiaceho muža. V takomto konaní im hliadka zabránila, informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Policajti mužov zatkli a predviedli na policajné oddelenie. Tu sa zistilo, že už boli za podobný čin odsúdení v predchádzajúcich dvoch rokoch. Štefan D. za prečin krádeže a Peter B. za prečin krádeže spolupáchateľstvom v štádiu pokusu.

Obvinení skončili v cele policajného zaistenia, bol spracovaný návrh na ich vzatie do väzby. V prípade preukázania viny im podľa hovorkyne hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.

Prečítajte si tiež: V kauze vraždy v Petržalke sa opäť nepojednávalo, začne sa zrejme odznova

ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM