Kultúra

Skvelá akcia pre zvedavé deti: V Petržalke spoznáte Večerníček naživo

Ak máte doma drobcov, ktorí pravidelne nevedia, čo s voľnými večermi, pošlite ich do knižnice. Večerníček s čítaním a premietaním bude pre deti veľkým zážitkom.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá akcia pre zvedavé deti: V Petržalke spoznáte Večerníček naživo
Zdroj: TASR , Miestna knižnica Petržalka

Máte doma malého zvedavca, ktorý si rád listuje v detských knihách napriek tomu, že ešte nevie čítať? Zaveďte ho do knižnice!

Večerníček naživo

V Miestnej knižnici Petržalka (MKP) organizujú zaujímavú akciu. Je ňou podvečerné čítanie tzv. večerníčkov pre najmenších spojené s premietaním prečítanej rozprávky. „Cieľom podujatí je vzbudiť záujem rodičov a detí v predškolskom veku o čítanie a knižnicu,“ informuje MKP na svojej webovej stránke.

Fantastická výprava za rozprávkami je vhodná najmä pre deti v predškolskom veku. Dobrodružstvo sa začína tým, že pani knihovníčka pripraví knihy s večeníčkovými rozprávkami, počítač a dataprojektor. V čitárni knižnice potom drobcom prečíta knihu a následne premietne rozprávku z večerníčkovej ponuky.

Na akcii sú vítaní, samozrejme, aj rodičia detí. Večerníčkové čítania sa realizujú v školskom roku, každý pondelok, stredu a štvrtok od 18:00 do 19:00 hod. Na ktorých pobočkách knižníc nájdete Večerníček naživo, sa dozviete TU.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM