Rôzne

Stratené knihy hľadajú domov! Ak im ho nájdete, knižnica vás odmení preukazom

Vyrazte na záchrannú akciu za knihami! Za každú knihu, ktorú vrátite späť domov, vás čaká milá odmena.

Ilustračný obrázok k článku Stratené knihy hľadajú domov! Ak im ho nájdete, knižnica vás odmení preukazom
6
Galéria

Verejné knižnice Bratislavského samosprávneho kraja vyhlasujú v Týždni slovenských knižníc veľké pátranie po knihách!

Stratené knihy

Niekoľko neposedných kníh vyskákalo z poličiek knižníc a vybrali sa do sveta. Dlho by ale v tomto počasí vonku nevydržali. Pomôžte im vrátiť sa späť domov!

Stratené knihy spoznáte tak, že budú označené nálepkou „SOS! Stratila som sa!“ a v každej z nich bude aj pečiatka knižnice s adresou, kam ju treba odniesť. Ak knihu vrátite domov, knižnica vás odmení preukazom zadarmo alebo milým darčekom.

Sledujte stránku Stratené knihy a udalosť, kde budú priebežne pridávať ďalšie informácie a indície, podľa ktorých knihy nájdete. Pátracia akcia pre malých aj veľkých sa začína v pondelok 5. marca a potrvá do nedele 11. marca.

Akcie sa zúčastnia knižnice: Malokarpatská knižnica v Pezinku, Mestská knižnica Bratislava, Staromestská knižnica, Knižnica Ružinov, Knižnica Bratislava – Nové Mesto, Miestna knižnica Petržalka, Mestská knižnica Modra, MCK – Knižnica Malacky, Mestská knižnica R. Morica Stupava, Mestská knižnica Senec a Miestna knižnica Rača. Podujatie finančne podporila Slovenská asociácia knižníc.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM