KAW Tlačové správy

Skočte si nakúpiť: Žabka otvorila svoj prvý obchod v Bratislave + FOTO

Zákazníci dostanú všetko potrebné zo sortimentu potravín a drogérie od skorého rána až do noci. Obslúžia vás s úsmevom a ponúknu aj pohár chutnej kávy.

Ilustračný obrázok k článku Skočte si nakúpiť: Žabka otvorila svoj prvý obchod v Bratislave + FOTO
14
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk

Rýchly nákup základných ingrediencií na obed či večeru, k tomu nejakú zeleninku a ovocie. Všetko máte v taške bez problémov a dlhého čakania. Popritom si môžete ešte vychutnať dobrú kávičku aj príjemný úsmev predavačky.

V predajni Žabka, ktorú dnes ako prvú na Slovensku otvorili v polyfunkčnom komplexe Perla Ružinova, navyše nájdete aj čerstvé pečivo či základný sortiment drogérie a nápojov. Všetko, čo potrebujete mať doma v špajzi či v chladničke, vám ponúknu v Žabke každý deň od 6. do 23. hodiny.

Skočte si nakúpiť

Žabka pôsobí ako súčasť skupiny Tesco s úspechom aj v susednom Česku. Zákazníkom prináša sortiment dvetisíc potravín a ďalších výrobkov. „Máme veľkú radosť, že sme dnešným dňom zavŕšili poctivé niekoľkomesačné prípravy na otvorenie prvej Žabky na Slovensku. Náš nový obchod prináša rýchly nákup bez kompromisov. Starostlivo sme doň vybrali dvetisíc čerstvých i trvanlivých potravín a rovnako aj ďalšie výrobky dennej spotreby," povedal pri otvorení predajne generálny manažér Žabky na Slovensku Miroslav Ďurana.

Žabiek bude viac

Pod sloganom „Skočte si nakúpiť“ prináša Žabka menšie predajne potravín najmä v centrách miest, v okolí strategických dopravných uzlov či v obytných zónach. Žabka je podnikateľským konceptom, ktorý funguje vo forme franchisingovej spolupráce s partnermi, ktorí prevádzkujú vlastnú predajňu potravín.

„Už pri prípravách na otvorenie nášho prvého obchodu sme zúročili bohaté skúsenosti zo susedného Česka, kde Žabka úspešne pôsobí. Čo sa týka ďalších nových predajní na Slovensku, v súčasnosti sa pozeráme najmä na príležitosti v Bratislave a okolí,“ dodáva Miroslav Ďurana.

Ak si do Žabky skočíte ešte dnes (24.9.), v deň jej otvorenia, k nákupu navyše dostanete čerstvú kávu a chutný koláč zadarmo.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Žabka otvára prvý obchod v Bratislave
14
Galéria
Foto: Katarína Winklerová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM