KAW Krimi

ŠIALENÝ čin neďaleko Bratislavy: Muž nechal nákladiak na KOĽAJNICIACH a ušiel!

Pretože hrozila zrážka s vlakom, premávka v tomto úseku bola na nevyhnutne potrebný čas presmerovaná na inú trať. Neskôr sa ukázalo, že auto muž ukradol.

Ilustračný obrázok k článku ŠIALENÝ čin neďaleko Bratislavy: Muž nechal nákladiak na KOĽAJNICIACH a ušiel!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia včera (12. 6.) zasahovala v prípade, ktorý sa mohol skončiť tragédiou na železničnom priecestí. Z areálu jednej z firiem v obci Zohor ukradol muž nákladné motorové vozidlo zn. IVECO. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Prerazil bránu

S vozidlom prerazil príjazdovú bránu do areálu firmy a tým poškodil hydraulické rameno na bráne, pričom z miesta odišiel na odcudzenom vozidle. V jazde pokračoval v jazde po Staničnej ulici, pričom pri prejazde železničným priecestím došlo k poškodeniu hnacej tyče na vozidle, ktoré tým zostalo nepojazdné uprostred priecestia,“ uvádza polícia.

Vodič z miesta utiekol a vozidlo nechal na priecestí. Pretože hrozila zrážka s vlakom, premávka v tomto úseku bola na nevyhnutne potrebný čas presmerovaná na inú trať.

Na miesto sa dostavili príslušníci HAZZ, ktorí vozidlo z priecestia premiestnili.

Obvineniu z trestného činu poškodzovania cudzej veci a trestného činu krádeže čelí 30-ročný Mário H., ktorému vzniesol obvinenie poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Malackách.

Pri pátraní pomohol pes

„Na miesto bol privolaný policajný psovod ako aj viaceré hliadky Policajného zboru, ktoré po vodičovi začali bezodkladne pátrať. Služobný pes zachytil pachovú stopu a následne policajti pri prepátravaní okolia pokračovali až do rómskej osady v obci Zohor. Tam, v jednom z domov, ktoré označil policajný pes, policajti vyzvali 30-ročného muža – v tom čase podozrivého, aby vyšiel na ulicu. Muž výzvu uposlúchol a pri následnej komunikácii sa k spáchaniu daného skutku priznal,“ popisuje pátranie polícia.

Bude sedieť

Muž je aktuálne v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody až na tri roky.

S UKRADNUTÝM VOZIDLOM ZOSTAL ZAKLIESNENÝ NA ŽELEZNIČNOM PRIECESTÍ 🚆 ZLODEJA PO ÚTEKU Z MIESTA VYPÁTRAL POLICAJNÝ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, June 13, 2022

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM