Rôzne

Si vášnivý milovník módy a handmade? Príď na Burzoblšák!

Organizátori chystajú od februára aj novinky v podobe štýlových tričiek a tašiek. Počas nákupov si môžete oddýchnuť v oddychovej zóne s vakmi na sedenie.

Ilustračný obrázok k článku Si vášnivý milovník módy a handmade? Príď na Burzoblšák!
15
Galéria
Zdroj: Burzoblšák

Na tomto mimoriadne prínosnom a kreatívnom komunitnom podujatí sa neustále niečo mení a niekoľko zaužívaných a osvedčených vecí ostáva v pôvodnom stave. Aj kvôli nim sa možno radi spolu každú prvú sobotu v mesiaci stretávame.

Hor sa na nákupy!

Februárový Burzoblšák sa opäť bude niesť v duchu najrozličnejších predajcov s handmade a recyklovanými výrobkami. Na predajnej ploche určite nebudú chýbať štýlové dekorácie do vášho domu a bytu. V ponuke nájdete naozaj široký sortiment toho, čo môže skrášliť prostredie, v ktorom žijete.

Pre vášnivých zberateľov histórie sú pripravené starožitnosti s množstvom ukrytých príbehov. Muzikanti si nájdu staré i novšie platne so vskutku zvučnými menami i ťažko zohnateľnými titulmi. Knihomoli konečne nakúpia čítanie za naozaj symbolickú cenu a neutratia desiatky eur v komerčných kníhkupectvách.

Burzoblšák myslí aj na gazdinky a na predaj ponúka dokonca aj kuchynský riad či iné potreby. Nosným pilierom v ponuke je ale najmä oblečenie pre ženy, dievčatá či staršie dámy, ale aj pre pánov či malé deti. Oblečenie najrôznejšieho druhu a štýlu, v ktorom si každý návštevník nájde svoj vysnívaný kúsok.

Štýlové novinky

Organizátori chystajú od februára aj novinky v podobe štýlových tričiek a tašiek. Aj vy sa každé ráno pozriete do zrkadla a poviete si: „Nemám si čo obliecť“? Burzoblšák ma pre vás riešenie v podobe „Samých dobrých vecí“. Napríklad aj komického trička s rovnakým mottom. Ak ale patríte do skupiny nikdy neumierajúcich shopoholičiek a váš životný osud by sa dal charakterizovať skôr „myslím, nakupujem, teda som“, zvýšte svoju pozornosť a čítajte ďalej.

Pre každého, kto sa označuje pojmom „Doglover“ sú pripravené tričká s rovnako nápaditým heslom. Okrem pôvodných magnetiek, hrnčekov a odznakov s logom Burzoblšáku si od tohto mesiaca môžete zakúpiť aj tieto originálne tričká a tašky. A nezabúdajte! Kúpou týchto výrobkov spravíte dobrý skutok a podporíte Zatúlané psíky Šaľa.

Nezabúdajte využiť šatne! Nič nezvýši únavu viac ako štvorhodinové nosenie nepotrebných kabátov celej rodiny. A pretože oddychu nie je nikdy dosť a všetci dobre vieme, že nakupovanie je drina, v priestoroch podujatia je pridaná oddychová zóna s vakmi na sedenie. V prípade, že by sa vaše ratolesti počas chôdze medzi jednotlivými stojanmi nudili, môžete sa spoľahnúť na členov detskej eventovej agentúry Artlandia. Tí si pre vaše deti pripravili tvorivé dielne a maľovanie na tvár. V rámci first minute môžu návštevníci získať 15% zľavu na prihlasovanie do letného tábora. Pre viac info o letnom tábore kliknite na http://www.kapl.sk/.

Februárový Burzoblšák sa bude konať už tradične v prvú sobotu v mesiaci. V diári si teda môžete zabookovať dátum 3. 2. 2018 v čase od 8:00 do 14:00 hod.

Burzoblšák
15
Galéria
Zdroj: Burzoblšák
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM