KAW Rôzne

Skvelá správa pre milovníkov wellnessu: V Bratislave pribudne nový saunový svet

Na stavbe saunového raja v jednom z obchodných centier sa pracuje už od leta.

Ilustračný obrázok k článku Skvelá správa pre milovníkov wellnessu: V Bratislave pribudne nový saunový svet
4
Galéria
Zdroj: Saunia

Možno si ešte spomínate na Aquapark Aulandia, ktorý mal byť synonymom oddychu, dobrej nálady a zdravého životného štýlu. Na streche petržalského nákupného centra však fungoval od júla 2005 len necelé dva roky. Odvtedy kvalitný wellness Bratislavčanom na petržalskej strane Dunaja chýba. Máme však dobrú správu!

Česká Saunia sa chystá preniknúť na Slovensko a práve v Auparku otvoriť svoju prvú pobočku u nás. Na stavbe saunového sveta v Auparku sa pracuje už od leta.

Sauny sa vracajú do Auparku

Saunia otvorila svoj prvý saunový svet v Prahe v obchodnom centre Nové Butovice v roku 2013. O dva roky neskôr pribudli ďalšie sauny v Parku Hostivař a potom prevádzky v Ostrave, Brne a Liberci.

„Naše pobočky nájdete v obľúbených obchodných centrách, kam sa ľahko dostanete MHD aj vlastným autom,“ píše Saunia na svojom webe.

V Bratislave by mala Saunia poskytovať svoje služby už o niekoľko týždňov. V Auparku ju nájdete na 3. poschodí na rozlohe 1 150 metrov štvorcových. Ako uvádza Saunia na sociálnej sieti, príjemný wellness ponúkne 6 druhov sáun, päť druhov ochladenia, vonkajšia terasa a bar. Čerešničkou na torte bude presklená sauna s exkluzívnym výhľadom na Bratislavský hrad.

Saunia bude aj v Auparku, Bratislava
4
Galéria
Zdroj: Saunia

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM