Rôzne

Gastrokútik na Petržalskej plavárni skončil. Priestor bude patriť masážam

V gastrokútiku sa od otvorenia plavárne vystriedali dvaja nájomcovia. Každý z nich to však po čase „zabalil“ z dôvodu nízkeho obratu a slabých výnosov.

Ilustračný obrázok k článku Gastrokútik na Petržalskej plavárni skončil. Priestor bude patriť masážam
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB

Zvykli ste si na plavárni v Petržalke niečo zajesť? V súčasnosti to už možné nie je, pretože gastrokútik ukončil svoju prevádzku.

Gastrokútik vystriedajú masáže

V gastrokútiku sa od otvorenia plavárne vystriedali dvaja nájomcovia. Každý z nich to však po čase „zabalil“ z dôvodu nízkeho obratu a slabých výnosov. Posledný nájomca ukončil nájom k 8. aprílu 2019.

Ako povedala manažérka plavárne Edita Širillová pre Petržalské noviny, domnieva sa, že je to najmä z dôvodu, že plaváreň nie je aquapark a ľudia v priebehu 90 minút, ktoré v bazénoch strávia, nemajú záujem konzumovať jedlo.

Ako ďalej dodala, kompetentní uvažujú o tom, že v priestore bývalej gastroprevádzky budú masáže.

Petržalská plaváreň bude v najbližšej dobe analyzovať náklady a projekt musí schváliť aj dozorná rada. Nevyhnutné je tiež demontovať kuchyňu a zreorganizovať priestor. Všetky potrebné kroky sa budú riešiť v zimnom období.

Petržalská plaváreň
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM