Nina Táborská
Rôzne
Rybné námestie rozvoniava jahodami! Vieme aké menu vás čaká na Jahodových dňoch
Pre milovníkov jedla máme dobré správy. Bratislava Culinary days dnes odštartovali na Rybnom námestí. Tentokrát v jahodovom prevedení.
Bratislava Culinary days – Jahodová sezóna prinesú od 18. do 20. júna na Rybné námestie hneď niekoľko pochúťok, ktorých súčasťou je obľúbené letné ovocie – jahody.
** Festival gastronómie pripravil nasledovné menu:**
Studená jahodová polievka s vodkou | 2 eurá |
Divinové Ragout s jahodami a bylinkovým pappardelle | 6,50 eur |
Cisársky trhanec s jahodovým ragout | 4,20 eur |
Jahodové guľky s opraženou strúhankou | 4,20 eur |
Jahodová cukráreň-výber zákuskov | 2,20 eur |
Jahodový shake | 3 eurá |
Jahodové mojito | 4 eurá |
Jahodové Virgin Mojito | 3 eurá |
Festival je k dispozícii v uvedených dňoch od 11:00 do 22:00.
Prečítajte si tiež: Sezóna jahôd je v plnom prúde. Kde pri Bratislave sa dajú nazbierať vlastnoručne?
Foto: Nina Táborská
/
Zdroj:
Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk