Kultúra

Ružinov ožije karnevalom a veľkou Šmolko párty

Program v Dome kultúry Ružinov vyvrcholí najväčšou hudobno-zábavnou show pre deti a celú rodinu.

Zdroj: YouTube.com

Dom kultúry Ružinov sa v nedeľu 27. januára premení na priestor plný masiek, rozprávok a detského smiechu. Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov pripravili pre všetky deti Ružinovský detský karneval.

Zábava so Šmolkami

Deti sa môžu tešiť na súťaže, selfie kútik so Šmolkami, divadelné predstavenie a svoju kreativitu ukážu na tvorivých dielňach. Podujatie otvorí detská diskotéka o 15:00 hod.

"Program vyvrcholí najväčšou hudobno-zábavnou show populárnych modrých postavičiek. Úplne nová show plná svetelných efektov, výborných tanečných vystúpení a hlavne obľúbených šmolko hitov roztancuje nielen deti ale aj ich rodičov. Vzhľadom na veľký záujem, sa predstavenie Šmolkovia odohrá dvakrát a to v časoch 15:30 a 16:30 hod.,“ hovorí riaditeľka Cultus Ružinov, Andrea Kozáková.

Celým dňom deti povedie známa dvojica Tom a Elo, ktorú môžete poznať aj prostredníctvom ich megahitu Hej, do školy. Na záver budú odmenené najkrajšie vlastnoručne vyrobené karnevalové kostýmy. Každá detská maska dostane sladkú odmenu.

Vstupenky na podujatie si môže zadarmo vyzdvihnúť každý obyvateľ s trvalým bydliskom v Ružinove na recepcii v DK Ružinov, Ružinovská 28, každý deň od 10. januára 2019 od 7:00 do 22:00 hod. Kapacita je obmedzená.

Ilustračné foto

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM