Aktualizované KAW Krimi

FOTO: Rozbitý autobus, nehody aj meškania MHD. Sneh na cestách spôsobil Sodomu Gomoru

Vo viacerých prípadoch musela zasahovať aj posádka Záchrannej zdravotnej služby, ktorá zraneným poskytla prvú pomoc.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Rozbitý autobus, nehody aj meškania MHD. Sneh na cestách spôsobil Sodomu Gomoru
6
Galéria

Pár centimetrov snehu si v Bratislave okamžite vybralo svoju daň. Nehôd bolo viac ako inokedy, na cestách sa šmýkalo a niektorí vodiči zmätkovali.

„Pokrčený“ autobus MHD

Hneď ráno došlo k dopravnej nehode autobusu mestskej hromadnej dopravy a osobného auta na križovatke ulíc Pod násypom a Rozálska. Na mieste zasahovali hasiči. Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

Na miesto prišla aj posádka Záchrannej zdravotnej služby, ktorá jednej zranenej osobe z autobusu poskytla prvú pomoc. Hasiči na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia.

Autom proti múru

Nehodu hasičom nahlásili aj na ulici Strmý vŕšok v Bratislave, mestská časť Záhorská Bystrica. Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že ide o nehodu osobného motorového vozidla, ktoré narazilo do múru pri rodinnom dome. Hasiči na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia. Zasahovala aj posádka Záchrannej zdravotnej služby, ktorá poskytla prvú pomoc vodičovi vozidla.

MHD nejazdila

Kolabovala aj MHD. Linky 32 a 33 nepremávali v úseku Riviéra – Kuklovská. Problémy mala aj linka 37, ktorá obojsmerne vynechávala zastávku TV Markíza. Linky 83 a 84 nepremávali obojsmerne medzi zastávkami Mokrohájska a Záluhy. Linky 32, 209 a 212 nepremávali ani medzi Slovenskou akadémiou vied a Kramármi.

Dávajte si pozor!

Polícia vyzýva vodičov v súvislosti s prvým snežením v Bratislave a okolí, aby jazdili opatrne, predvídavo a svoju jazdu prispôsobili aktuálnym poveternostným podmienkam. Uviedla to na sociálnej sieti.

Polícia priblížila, že len počas štvrtka (3. 12.) v čase medzi 06.00 a 12.00 hod. na území Bratislavského kraja zaznamenala 40 udalostí v cestnej premávke. Z tohto počtu bolo päť dopravných nehôd.

PRVÁ SNEHOVÁ NÁDIELKA V BRATISLAVE PRINIESLA❄️☃️ ➡Počas dnešného dňa – od 06.00 h do 12.00 h sme na území...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, December 3, 2020
Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM