Nina Táborská Rôzne

Túlenie na zavolanie: Uber dnes vozí mačiatka - Priamo k vám

Uber Slovensko sa spojil so združením Slovenská aliancia ochrancov zvierat a dnes vám preto neponúkne len odvoz, ale aj dovoz mačiatok priamo k vám. Za 15 eur sa budete môcť 15 minút maznať s mačiatkami.

Ilustračný obrázok k článku Túlenie na zavolanie: Uber dnes vozí mačiatka - Priamo k vám
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Dnes medzi 11:00 a 16:00 môžete prostredníctvom aplikácie Uber vo vašom smartfóne zavolať mačiatka alebo zvoliť možnosť uberMAČIATKA a ak sú voľné, čaká vás 15 minút túlenia, maznania a hrania sa s malými chlpatými klbkami.

Suma 15 eur, ktorú neplatíte v hotovosti, ale prostredníctvom vášho Uber konta, poputuje útulkom, karanténnym staniciam a zvieratám, ktoré sú umiestnené v dočasných opaterách.

Túto sumu môžete navýšiť, prípadne si niektoré z mačiatok aj adoptovať. S mačiatkami príde vždy aj zástupca útulku, ktorý vám bude asistovať a zodpovie vaše zvedavé otázky.

„Dopyt po mačiatkach bude veľmi veľký a dostupnosť veľmi malá. Môže sa stať, že budete musieť skúšať niekoľko krát, aby ste našli voľné mačiatka. Prosím, buďte trpezliví. Pracujeme na tom, aby sme vedeli doručiť čo najviac mačiatok na mojkanie sa,“ informuje Uber na svojej oficiálnej stránke.

Čo si o tom myslí Sloboda zvierat?

Uber mačiatka
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM