Rôzne

RegioJet bude z Bratislavy do Dunajskej Stredy a Komárna voziť cestujúcich úplne zadarmo

Súkromný dopravca RegioJet sa aj tento rok zapojí do Európskeho týždňa mobility. Cestujúcich bude voziť jeden deň zadarmo!

Ilustračný obrázok k článku RegioJet bude z Bratislavy do Dunajskej Stredy a Komárna voziť cestujúcich úplne zadarmo
7
Galéria
Zdroj: TASR

RegioJet sa zapája do Európskeho týždňa mobility. Verejnosti chce predviesť výhody alternatívnej železničnej dopravy, a preto bude počas celej soboty voziť všetkých cestujúcich na najvyťaženejšej linke medzi Bratislavou, Dunajskou Stredou a Komárnom úplne zadarmo. Vlaky môžu využiť aj obyvatelia Bratislavy v rámci dopravy po meste. Bratislava24.sk o tom informoval tlačový hovorca RegioJet Aleš Ondrůj.

Bezplatný rodinný výlet

Súkromný dopravca RegioJet sa aj tento rok zapojí do Európskeho týždňa mobility. Počas celej soboty 21. septembra budú žlté vlaky na najvyťaženejšej linke S70 z Bratislavy do Kvetoslavova, Dunajskej Stredy a Komárna voziť všetkých cestujúcich úplne zadarmo.

RegioJet chce verejnosti predviesť výhody alternatívnej a ekologickej formy dopravy oproti cestovaniu autom a prilákať na železnicu ďalších potencionálnych cestujúcich. Cestujúci si na stanici nemusia kupovať žiadne cestovné lístky, stačí im len nasadnúť do žltého vlaku a odviezť sa.

Vlakom za kúpaním

Verejnosti sa tak naskytuje príležitosť zadarmo si spraviť výlet a spoznať napr. historické Komárno, mesto, ktoré leží na území dvoch štátov a je preslávené svojim unikátnym Nádvorím Európy či historickým Alžbetiným mostom.

Cesta z Bratislavy do Komárna trvá približne 2 hodiny. Tí, ktorí sa budú chcieť zrekreovať, však môžu vystúpiť aj skôr v stanici v Dunajskej Strede alebo vo Veľkom Mederi, kde môžu prežiť deň s rodinou na obľúbených termálnych kúpaliskách.

.

RegioJet vlaky
7
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM