Krimi

RANDE zo zoznamky malo otrasnú dohru: Namiesto lásky ÚDER do tváre!

Keď žena vystúpila z auta, obvinený chcel s vozidlom odísť, ona sa však načiahla po svoju kabelku. Nasledovala nepríjemná rana.

Ilustračný obrázok k článku RANDE zo zoznamky malo otrasnú dohru: Namiesto lásky ÚDER do tváre!
Zdroj: Pixabay.com / CC0 1.0

Obvineniu zo zločinu lúpeže v súbehu s prečinom neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku čelí 35-ročný Andrei O. S. z Rumunska. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Namiesto objatia úder

Podľa doterajších informácií si mal obvinený prostredníctvom internetovej zoznamky dohodnúť stretnutie so ženou, ktorú následne vyzdvihol na aute. Najskôr sa presunuli k Slnečným jazerám v Senci, neskôr na panelovú cestu v blízkosti obce Jelka.

„Tam mal ženu pod zámienkou skontrolovania údajne nefunkčného spätného svetlometu požiadať, aby vystúpila a skontrolovala ho. Keď žena vystúpila, obvinený chcel s vozidlom odísť, avšak žena sa načiahla po svoju kabelku. Muž ju udrel päsťou do oblasti tváre a z miesta odišiel,“ priblížil Szeiff.

Krádežou kabelky s dokladmi, platobnými kartami a osobnými vecami jej spôsobil škodu vo výške približne 216 eur, ale tiež zranenia na tvári. S odcudzenou platobnou kartou následne vykonal bezkontaktnú platbu vo výške približne 11 eur. Obvinený je stíhaný na slobode.

Foto je ilustračné

Ďalšie krimi správy z Bratislavy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM