KAW Rôzne Správy

Radovánky na vlnách aj na suchu: Víkend na Divokej vode bude patriť deťom

Príďte osláviť sviatok detí na skvelé miesto, kde rozhodne nuda nehrozí. Ručíme za to, že vaše ratolesti zabudnú aj na tablety a mobily.

Ilustračný obrázok k článku Radovánky na vlnách aj na suchu: Víkend na Divokej vode bude patriť deťom
5
Galéria
Zdroj: divokavoda.sk

Areál Divoká voda v Čunove ponúka už od začiatku jari skvelé zážitky. Najbližší víkend bude patriť najmenším návštevníkom.

Zážitky na vode aj na suchu

Pre deti a ich rodičov je pripravený víkend plný atrakcií v rámci MDD, ktorý bol síce v pondelok 1. júna, ale to vôbec nevadí! Užívať si predsa treba každý deň v týždni.

Počas víkendu (6. a 7. júna) môžete zažiť skvelú zábavu na rôznych vodných atrakciách. A nudiť sa nebudú ani tí, čo zostanú na suchu.

Počas soboty aj nedele od 11:00 do 18:00 hod. malých návštevníkov Divokej vody čaká skákací hrad a trampolíny a tiež volejbalové a futbalové ihriská. Na vode si môžete vyskúšať skvelý aquaroller. Je to nafukovací valec plávajúci na hladine bazéna, v ktorom môžu deti alebo aj rodičia „škrečkovať“, blázniť sa a súťažiť.

Pripravené sú aj kajaky a kanoe (5 eur na hodinu) či Stand Up Paddle (cena rovnaká ako pri kanoe) pre deti. V nedeľu drobcov poteší šikovný ujo bublinár, ktorý vie vyčariť tie najfarebnejšie obrovské bubliny. Starší a odvážnejší si zas môžu zajazdiť na offroadovej dráhe na štvorkolke (cena je 10 eur za 20 min. jazdy).

Ak pri mnohých aktivitách vyhladnete, nevadí. Pripravené bude výborné jedlo aj svieže letné drinky, ktoré si vychutnáte v príjemnej letnej atmosfére s plážovým nádychom.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM