Rôzne

Pri Trnavskom mýte sa pripravuje výstavba novostavby Ludwigov mlyn

Pôjde o deväťpodlažný bytový dom s počtom štyridsiatich bytov orientovaných do Metodovej ulice a dvadsiatich apartmánov.

Ilustračný obrázok k článku Pri Trnavskom mýte sa pripravuje výstavba novostavby Ludwigov mlyn
4
Galéria
Zdroj: Imagine Development

Miesta v Bratislave, v ktorých stále cítiť dávnu priemyselnú históriu mesta, sú už len vzácnosťou. Jedným z nich je územie medzi ulicami Krížnou a Metodovou, na ktorom kedysi stál známy Ludwigov mlyn.

Nový Ludwigov mlyn

Na jeho už takmer zabudnutý príbeh nadväzuje projekt, ktorý sa inšpiruje jeho industriálnym charakterom. „Do dobrej lokality mesta chceme priniesť nový život, lásku a hrdosť,“ hovorí Boris Hrbáň, spoluzakladateľ spoločnosti Imagine Development.

Pri Trnavskom mýte sa pripravuje výstavba novostavby Ludwigov mlyn. Pôjde o deväťpodlažný bytový dom s počtom štyridsiatich bytov orientovaných do Metodovej ulice a dvadsiatich apartmánov. Pozdĺž domu od križovatky s Levickou sa zmení ulica na verejný park. Výstavba začne tento rok a bude ukončená v roku 2021.

„V Ludwigovom mlyne nájdu majitelia bytov nový domov s čarom starého príbehu. Rovnako chceme nadviazať na náš už dokončený projekt Hájpark, ktorý stojí v jednej z najpríjemnejších častí Petržalky a obyvateľom ponúka komunitné bývanie, urban gardening, správu areálu developerom a ďalšie výhody, ktoré poskytujú novým majiteľom komfortné bývanie v priateľskom prostredí. Sme nesmierne radi, že obyvatelia Hájparku ocenili našu snahu vytvoriť pre nich bezpečný, útulný a moderný domov, kam sa denne radi vracajú a vychovávajú svoje rodiny,“ dodáva Boris Hrbáň.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM