Rôzne

Pri nemocnici na Antolskej by mohol vzniknúť príjemný parčík

Nemocnici by pozitívny projekt, akým je realizácia parčíka, rozhodne pomohol.

Ilustračný obrázok k článku Pri nemocnici na Antolskej by mohol vzniknúť príjemný parčík
6
Galéria
Zdroj: TASR

Bratislavčania môžu opäť rozhodnúť o tom, aké projekty bude hlavné mesto realizovať v budúcom roku.

Parčík pri nemocnici

Rozhodovať môžete o troch projektoch, ktoré boli získané od občanov prostredníctvom Burzy nápadov. Finančné prostriedky vyčlenené pre občiansky rozpočet budú rozdeľované pomerom na základe počtu hlasov, ktoré občania odovzdajú pre projekt, ktorý chcú podporiť.

Vďaka Burze nápadov tak môže pri Univerzitnej nemocnici – Nemocnici svätého Cyrila a Metoda na Antolskej ulici v Petržalke vzniknúť príjemný park. Nemocnici by pozitívny projekt, akým je realizácia parčíka, rozhodne pomohol.

Ako informuje portál petrzalcan.sk, projekt predpokladá odstránenie odpadu, posúdenie stavu stromov a ich ošetrenie, odstránenie popadaných a suchých konárov, odstránenie zvyškov pňov, zarovnanie terénu aj vysadenie okrasných tráv.

Hlasujte

Okrem parčíka môžete podporiť aj pokračovanie riešenia problematiky pouličných mačiek či projekt Spoznaj osobnosti, po ktorých sú pomenované ulice v meste.

Hlasovať o vybraných návrhoch môžete do 14. novembra 2017 prostred­níctvom elektronického formuláru alebo písomne v kancelárii Služieb občanom v budove magistrátu hlavného mesta.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM