Rôzne

Prežite Deň zdravia a doprajte svojmu telu farebné vitamínové bomby

V rámci podujatia Deň zdravia na vás čakajú pohybové aktivity aj ochutnávky spojené so znalosťami zo sveta ovocia a zeleniny.

Ilustračný obrázok k článku Prežite Deň zdravia a doprajte svojmu telu farebné vitamínové bomby
4
Galéria
Zdroj: pixabay

Uhádli by ste so zatvorenými očami, aké ovocie máte v ústach? Rozoznáte len pomocou hmatu, akú zeleninu držíte v ruke? Tieto a mnohé ďalšie zábavné a zdravé aktivity na vás čakajú počas Dňa zdravia v bratislavskej I­kei.

Deň zdravia

Obchodný dom Ikea si pre vás 20. mája od 10:00 – 17:00 hod. pripravil pohybové podujatie Deň zdravia. Čakajú na vás pohybové aktivity, prednášky, súťaže a rôzne iné aktivity. Príďte sa rozhýbať a odneste si so sebou darček pre vaše telo v podobe karty MultiSport na jeden mesiac zadarmo!

Na pohybových seminároch sa naučíte niekoľko pozícií jogy. Naučíte sa krásnu jogovú zostavu „Pozdrav slnku“ ktorou rozhýbete celé telo a naštartujete deň plný energie! Vyskúšať si budete môcť aj intenzívny, intervalový, kondičný a posilňovací tréning, využívajúci vlastné telo ako hlavný nástroj. Ako predchádzať a odstrániť bolesti chrbta, sa naučíte na praktických cvičeniach Školy chrbta.

Na jednotlivé semináre sa nezabudnite registrovať TU a v deň podujatia aj vo vstupnej hale obchodného domu.

V rámci sprievodného programu sa môžete tešiť na ochutnávku chutných a výživných krémových nápojov z ovocia a listovej zeleniny. Vo Svete bedničiek si môžete vyskúšať, či uhádnete, akú zeleninu či ovocie ste práve ochutnali a čo držíte v ruke. Nevynechajte ani konzultácie s fyzioterapeutom, prednášku zásad zdravého stravovania, kde sa naučíte aj to, ako si nastaviť pitný režim, ako hormóny ovplyvňujú fungovanie vášho tela a ako zefektívniť aj váš výkon, pomocou rôznych biohackov. Kompletný program Dňa zdravia nájdete TU.

Zdravie
4
Galéria
Zdroj: pixabay
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM