Kultúra Rôzne Správy

Precestujte kus sveta počas veľkej letnej párty na Divokej vode

Nenechajte si ujsť pravú letnú zábavu v areáli Divoká voda Čunovo. Súčasťou párty bude aj projekt Spolu svetom, ktorý organizuje nezisková organizácia ĽUDIA ĽUĎOM.

Ilustračný obrázok k článku Precestujte kus sveta počas veľkej letnej párty na Divokej vode
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Pripravte sa na mimoriadny letný zážitok. Druhý ročník projektu SPOLU SVETOM, ktorý organizuje nezisková organizácia ĽUDIA ĽUĎOM, sa bude konať 19. augusta od 11:00 hod. v areáli Divoká voda Čunovo a bude súčasťou veľkej letnej párty. Príďte precestovať kus sveta, zabaviť sa, oddýchnuť si a prežiť skvelý deň.

Pomoc rodinám v núdzi

Nezisková organizácia prevádzkuje darcovský portál ĽudiaĽuďom.sk, ktorý slúži ako efektívny nástroj získavania finančnej pomoci v online darcovstve. Za šesť rokov fungovania pomohol stovkám rodín v núdzi a vďaka viac ako 60-tisíc darcom sprostredkoval viac ako 3,32 milióna eur.

„Rodiny, ktoré majú, alebo v minulosti mali zaregistrovanú výzvu na finančnú pomoc na portáli ĽudiaĽuďom.sk, majú jedinečnú možnosť precestovať kus sveta na jednom mieste. Za pomoci zahraničných dobrovoľníkov sa dozvedia zaujímavosti z rôznych krajín sveta, interaktívnymi hrami spoznajú zvláštnosti a získajú obohacujúce fakty. Podujatie je otvorené pre širokú verejnosť a každý poznaniachtivý návštevník je vítaný,“ objasnil cieľ projektu riaditeľ ĽUDIA ĽUĎOM, n. o. Roland Kyška.

Zábava na vode aj hudba

Druhý ročník SPOLU SVETOM bude súčasťou letnej Summer party. "Okrem aktivít, ktoré sa budú odohrávať na našich stanovištiach sa môžu návštevníci tešiť aj na športové aktivity, ktoré areál vodných športov Divoká voda ponúka, ako napríklad rafting, vodné skútre, surfovanie, stand up paddle a tiež na skvelú večernú hudobnú zábavu,“ vysvetlila manažérka projektu Natália Báreková.

V rámci Summer party sa môžete zapojiť aj do turnajov vo futbale a plážovom volejbale. Hudobnú časť programu odštartujú talentované deti z hudobnej formácie RocKids. Vystúpi aj šarmantná saxofonistka Saxana Sapietová a na rockovú nôtu vás naladí kapela Nadrband.

Projekt SPOLU SVETOM sa tento rok realizuje s finančnou pomocou Bratislavského samosprávneho kraja a opäť bude mať aj charitatívny rozmer. Počas celého dňa budete môcť prispieť vo verejnej zbierke občianskemu združeniu PRO VIDA, ktoré sa v rámci programu Buddy venuje deťom z detských domovov.

Ilustračný obrázok

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM