Kultúra

Deti z Dúbravky sa cez prázdniny nenudia. Najnovšie sa zabavia na akcii Hravé m(i)esto

Pri amfiteátri na Valachovej ulici sa rozložia maľovanky, špeciálna prenosná skákacia škôlka zvaná panák, originálne veľké pexeso a priplávať majú aj blúdivé rybičky.

Ilustračný obrázok k článku Deti z Dúbravky sa cez prázdniny nenudia. Najnovšie sa zabavia na akcii Hravé m(i)esto
Zdroj: Bratislava - Dúbravka

Ktoré dieťa by nechcelo mať „hravé miesto“, kde sa môže nerušene a tvorivo hrať? Ale čo tak mať celé Hravé mesto? Hm, to by bolo…

Hravé m(i)esto

Presne pod týmto názvom Hravé m(i)esto pripravilo Bratislavské kultúrne a informačné stredisko putovný projekt. Ide o detskú zónu plnú hier, kreatívnych a pohybových aktivít. Putuje po jednotlivých častiach Bratislavy a na konci júla sa zastaví aj v Dúbravke. Bratislava24.sk o tom informovala Lucia Marcinatová z tlačového oddelenie Mestskej časti Bratislava-Dúbravka.

Pri amfiteátri na Valachovej ulici sa rozložia všetky atrakcie Hravého m(i)esta. Maľovanky, špeciálna prenosná skákacia škôlka zvaná panák či originálne veľké pexeso, priplávať majú aj blúdivé rybičky. K tomu všetkému sa pridá divadielko Teatro Neline a nakoniec príde s pesničkami Disko Jarka.

„Vstup na tvorivé a hravé popoludnie na sídlisku je voľný,“ pozýva starosta Martin Zaťovič. Ďalšie detské popoludnie chystá mestská časť Bratislava Dúbravka v rámci kultúrneho leta aj v auguste, presne 8. augusta príde Mr. Bubble.

štvrtok / amfiteáter na Valachovej ulici / od 17:00 hod.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM