Tlačové správy

Pozri si tipy na TOP 5 ubytovaní v Bratislave!

Chystáte sa do Bratislavy? Či už máte v pláne výlet alebo Vás čaká pracovná cesta, prinášame Vám tipy na rôzne ubytovania v meste.

Ilustračný obrázok k článku Pozri si tipy na TOP 5 ubytovaní v Bratislave!
10
Galéria
Zdroj: hauzi.sk

1. Penzión a ubytovňa Raki

Ubytovanie Raki nájdete v časti Petržalka. Pre hostí je k dispozícii ubytovanie v dvoch štandardoch. Prídu si tu tak na svoje obchodní cestujúci, turisti, ale aj rodiny s deťmi. Všetky izby sú čisté a komfortne vybavené, čo si veľmi pochvaľujú aj hostia penziónu. V ubytovaní máte navyše možnosť stravovania. Menšou nevýhodou je umiestnenie v priemyselnej oblasti, avšak pre pracujúcich klientov, to môže byť výhoda. Najväčšou výhodou penziónu a ubytovne Raki je však skvelá cena.

Zdroj: hauzi.sk

2. Dimael hostel & apartments

Ako druhé ubytovanie v poradí sme vybrali hostel a apartmánový dom Dimael. Ako už vidno z fotiek, izby a apartmány sú štýlovo a komfortne vybavené. Dimael hostel & apartments nájdete v mestskej časti Rača. Hostia si chvália hlavne čistotu, vybavenie, personál a blízkosť centra (električkou ste v centre za 20 minút). Hneď vedľa ubytovania je k dispozícii reštaurácia.

Zdroj: hauzi.sk

3. Apartmán Bratislava

Ak hľadáte skôr ubytovanie pre pár či rodinu s deťmi, odporúčame Vám apartmán Bratislava, ktorý nájdete v mestskej časti Ružinov. Na apartmáne si hostia pochvaľujú cenu, tiché prostredie, bezproblémové parkovanie a dostupnosť do centra mesta. Apartmán má celkovo 3 izby a ubytuje 7 osôb. K dispozícii je tiež obývacia miestnosť s televízorom, DVD a CD prehrávačom a kompletne vybavená kuchyňa. Apartmán Bratislava má veľa termínov obsadených, preto neváhajte a rezervujte si ho čím skôr.

Zdroj: hauzi.sk

4. Penzión Jarka

Posledným ubytovaním je penzión Jarka, ktorý tiež nájdete v mestskej časti Ružinov. Penzión sa teší množstvu pozitívnych hodnotení. V cene ubytovania máte vždy raňajky, ktoré sa podávajú formou švédskych stolov. V okolí penziónu je tiché prostredie, taktiež je k dispozícii vlastné parkovisko, ktoré je v noci uzamknuté. Izby sú útulné, čisté a ich cena začína na sume 40 eur/izba/noc! Pobyt v penzióne si rezervujte tu: https://www.hauzi.sk/penzion-jarka

Zdroj: hauzi.sk

5. PRO.RESTAV – PLUS

Ubytovanie PRO.RESTAV – PLUS splní hlavne požiadavky robotníkov. Ubytovanie je situované v časti Podunajské Biskupice. K dispozícii je kapacita pre 56 osôb. Pozitíva hostia vidia v rýchlej komunikácii, vybavení a čistote ubytovania. Najväčšou výhodou ubytovania je cena, začína už od 8,40 eur na osobu za noc.

Ak ste si nevybrali, prípadne hľadáte ešte iný typ ubytovania v meste Bratislava, skúste sa pozrieť na portál Hauzi.sk. Nájdete tu ubytovania s priamym kontaktom na ubytovateľa za bezkonkurenčne najlepšie ceny.

Zdroj: hauzi.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: hauzi.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM