Rôzne

Pozor na na víkendové zmeny v premávke liniek MHD!

V piatok a v sobotu budú opravovať Radlinského ulicu v úseku a smere do mesta medzi Bernolákovou a Wilsonovou ulicou, v oboch dňoch do 16:00 hod.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na na víkendové zmeny v premávke liniek MHD!
Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Dopravný podnik Bratislava (DPB) avizuje dočasnú zmenu v premávke liniek MHD. Súvisia s rekonštrukciou úseku Karadžičovej a Radlinského ulice.

V sobotu (11.11.) od 06.00 h sa začne oprava povrchu vozovky na Kradžičovej ulici v úseku a smere od križovatky s Poľnou ulicou po križovatku s Bazovou ulicou. Práce by mali byť ukončené v pondelok (13.11.). „Linky MHD nebudú počas týchto prác zastavovať na zastávke Šoltésovej v smere na Legionársku ulicu,“ informuje DPB na svojom webe.

Pripomína tiež, že v piatok a v sobotu budú opravovať Radlinského ulicu v úseku a smere do mesta medzi Bernolákovou a Wilsonovou ulicou, v oboch dňoch do 16.00 h. „Trolejbusová linka číslo 208 bude v tejto súvislosti od zastávky Krížna v smere Šulekova odklonená bez vynechania zastávky po trase Legionárska, Račianske mýto, Mýtna, Vazovova, Radlinského, kde sa od zastávky Blumentál napojí na svoju trasu,“ uvádza DPB.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM