Krimi

Polícia zistila totožnosť muža z MHD. Sám sa prihlásil na linke 158

Polícia v stredu (25. 8.) zverejnila na sociálnej sieti príspevok s prosbou o stotožnenie muža, ktorý by mohol pomôcť pri objasnení pokusu o znásilnenie.

Ilustračný obrázok k článku Polícia zistila totožnosť muža z MHD. Sám sa prihlásil na linke 158
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Polícia stotožnila muža, ktorý by mohol pomôcť pri objasnení pokusu o znásilnenie, ku ktorému došlo v Bratislave ešte 31. júla. Sám sa prihlásil na linke 158. Bratislavskí krajskí policajti o tom informovali na sociálnej sieti.

Sila internetu

Polícia v stredu (25. 8.) zverejnila na sociálnej sieti príspevok s prosbou o jeho stotožnenie. „Prostredníctvom tohto príspevku sa podarilo za menej ako 24 hodín od zverejnenia osloviť viac ako 320-tisíc ľudí a viac ako 1 100 ľudí tento príspevok zdieľalo,“ podotkli policajti s tým, že vyšetrovanie stále pokračuje.

K skutku malo prísť v júli krátko po 23.00 hod. Mladá žena prešla z autobusu MHD na Dudvážskej ulici k bytovému domu na Toryskej ulici. „Počas otvárania vstupných dverí do bytového domu sa na ňu vrhol doposiaľ neznámy muž, ktorý ju mal spozorovať v autobuse, sledovať až k bytovému domu a tam sa pokúsil násilím donútiť ženu k sexuálnemu styku,“ uviedla polícia s tým, že žena začala kričať a páchateľ z miesta utiekol.

Prečítajte si aj

OPÄŤ STE DOKÁZALI, ŽE TO MÁ VÝZNAM👮👍 UŽ VIEME, KTO JE MUŽ V OKULIAROCH Z VOZIDLA MHD❗👀 ✅V priebehu včerajšieho dňa sme...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, August 26, 2021
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM