Krimi

Polícia hľadá svedkov TRAGÉDIE v Dúbravke: Poznáte ženu na fotografii?

V blízkosti otočiska MHD Pri Kríži objavili 3. januára nehybné telo seniora, ktorý v dôsledku dopravnej nehody utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Ilustračný obrázok k článku Polícia hľadá svedkov TRAGÉDIE v Dúbravke: Poznáte ženu na fotografii?
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Tragédia sa stala 3. januára v Dúbravke. Dopravní policajti boli o 16.00 hodine vyslaní na ulicu Pri Kríži, konkrétne na zastávku MHD s označením „Pri Kríži“.

Tragédia na zastávke MHD

V blízkosti otočiska mestskej hromadnej dopravy Pri Kríži objavili nehybné telo seniora, ktorý v dôsledku dopravnej nehody utrpel zranenia nezlučiteľné so životom.

Polícia okamžite rozbehla pátranie. Pri zisťovaní presných príčin úmrtia muža využila aj kamerové záznamy z autobusov MHD.

Touto cestou vyzývame občanov, ktorí spoznali osobu ženského pohlavia na fotografii a vedia nám poskytnúť bližšie informácie o nej (jej svedectvo je potrebné pre ďalšie vyšetrovanie), aby tak urobili na bezplatnom čísle polície 158, prípadne formou správy na FB profile Polícia SR – Bratislavský kraj,“ uvádza polícia na sociálnej sieti.

Hovorca Dopravného podniku Bratislava (DPB) Martin Chlebovec už skôr informoval, že autobus linky 83 po obslúžení zastávky Pri kríži a zatvorení dverí odbáčal do jazdného pruhu, pričom v rovnakom čase vozidlo v priestore zastávky obchádzal z bočnej strany chodec, ktorého správanie nenasvedčovalo, že by mal v úmysle nastúpiť. Krátko na to stratil rovnováhu, následkom čoho prišlo ku kolízii. Deklaroval, že DPB poskytuje pri vyšetrovaní polícii plnú súčinnosť.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM