Krimi

Policajti vyšetrujú okolnosti ďalšej dopravnej nehody s účasťou chodkyne

Včera v čase krátko po 20:20 hod. došlo na výjazde stúpania jednosmernej cesty z Einsteinovej ulice na Panónsku ulicu v smere do mestskej časti Petržalka od Mosta SNP k dopravnej nehode.

Ilustračný obrázok k článku Policajti vyšetrujú okolnosti ďalšej dopravnej nehody s účasťou chodkyne
Zdroj: TASR

Dopravná nehoda sa v Petržalke skončila vážnym zranením chodkyne. Bratislava24.sk informovala hovorkyňa KR PZ v Bratislave Lucia Mihalíková.

Ťažké zranenia

„Podľa doterajších zistení 65-ročný vodič viedol osobné motorové vozidlo zn. Škoda Yeti po vedľajšej ceste z Einsteinovej na Panónsku ulicu, kde z doposiaľ presne nezistených príčin došlo stretu s chodkyňou, ktorá spolu s dvoma maloletými osobami prechádzala po vyznačenom priechode pre chodcov,“ informovala Mihalíková.

V dôsledku dopravnej nehody utrpela chodkyňa ťažké zranenia, s ktorými bola privolanou službou RZP prevezená do jednej z bratislavských nemocníc. Do nemocnice boli na ošetrenie prevezené aj maloleté osoby.

„Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholických nápojov u vodiča vylúčené. Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania.“

Polícia opätovne apeluje na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky, správali sa ohľaduplne a disciplinovane tak, aby neohrozili jej bezpečnosť, plynulosť.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM