Rôzne

Pohotovostná príručka: Kto cez sviatky vyšetrí vaše deti či domácich miláčikov?

Viete, ktoré ambulancie, zubné pohotovosti či veterinárne polikliniky vám pomôžu aj počas sviatkov a koľko za to zaplatíte? Vďaka tomuto prehľadu budete pripravení.

Ilustračný obrázok k článku Pohotovostná príručka: Kto cez sviatky vyšetrí vaše deti či domácich miláčikov?
6
Galéria
Zdroj: TASR

Potrebujete lieky?

Poznáte to. Choroba prichádza práve vtedy, keď je to najmenej vhodné. Cez víkendy, večer, v noci, počas sviatkov. Potrebujete kúpiť lieky, no neviete kde? Pozrite si prehľad lekární v Bratislave, ktoré sú otvorené nonstop aj počas víkendov.

Máte choré dieťa?

K svojim deťom môžete privolať aj novú pohotovostnú výjazdovú službu, vďaka ktorej už nebudete musieť čakať na vyšetrenie v čakárni. Pohotovostná výjazdová služba vám ušetrí čas, a zároveň pri čakaní na vyšetrenie v čakárni neriskujete, že sa vaše dieťa nakazí ďalšími chorobami.

Rozbolel vás v noci zub?

Nepomáha obklad, ani tabletky. Nespíte, nejete, idete sa zblázniť od bolesti. No je sobota večer a váš zubár neordinuje. Riešenie? Zubná pohotovosť. Viete kde vám v Bratislave pomôžu a čomu sa vyhnúť, keď sa nočná mora v podobe boľavého zuba prebudí spolu s vami?

Pomoc pre chlpáča

Váš chlpáč začal náhle zvracať a problém sa stupňuje. Kde ale v noci vyhľadáte lekársku pomoc? Poradí vám šikovný prehľad non-stop veterinárnych pohotovostí. Výhodou veterinárnych nemocníc, ktoré fungujú non-stop je, že sa nemusíte vopred telefonicky objednávať, aj keď určite je dobré, keď o vás vedia. Najmä ak ide o vážny prípad.

Potrebujete nakúpiť?

Aby ste nemuseli behať po meste a pamätať si, kedy je ktorý obchod otvorený, zistili sme otváracie hodiny najväčších supermarketov a nákupných centier za vás.

Pohotovostná príručka
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM