Rôzne

Rozbolel vás v noci zub? Problém menom zubná pohotovosť

Nepomáha obklad, ani tabletky. Nespíte, nejete, idete sa zblázniť od bolesti. No je sobota večer a váš zubár neordinuje. Riešenie? Zubná pohotovosť.

Ilustračný obrázok k článku Rozbolel vás v noci zub? Problém menom zubná pohotovosť
5
Galéria
Zdroj: TASR

Viete, kde vám v Bratislave pomôžu a čomu sa vyhnúť, keď sa nočná mora v podobe boľavého zuba prebudí spolu s vami?

Zubná pohotovosť

V hlavnom meste je niekoľko možností, ako vyriešiť bolesť zuba počas sviatku, víkendu či cez noc. A to aj keď nemáte v Bratislave vlastného zubára.

Najčastejšou otázkou, ktorá chodí každému po rozume je: „Koľko ma to bude stáť?“ Zubár nie je lacná záležitosť a aj vidina dobrého spánku bez bolesti nás núti hľadieť do peňaženky. V Bratislave nájdete štátnu zubnú pohotovosť, no máme pre vás aj dobré správy: nie všetky ceny súkromných pohotovostných kliník vám zdvihnú tlak.

Zubná pohotovosť Bolí ma zub

Náhle Vás rozbolel zub alebo vám vypadla plomba? Zubná pohotovosť Bolí ma zub poskytuje pacientom akútne zubné ošetrenie. Podaním anestézy je absolútne bezbolestné a rýchle. Bez dlhého čakania, s vľúdnym prístupom lekára s použitím najmodernejších technológií. Ambulancia je vybavená röntgenovým prístrojom Vatech. Nájdete ju na Krížnej 44. Otvorená je od pondelka do štvrtka od 17:00 – 22:00 hod., v piatok od 17:00 – 24:00 hod., v sobotu od 8:00 – 24:00 hod. a v nedeľu od 8:00 – 22:00 hod.

Zubná pohotovosť City Dental Clinic

Rozbolel vás náhle zub alebo vám vypadla plomba a neviete k akému zubárovi máte ísť, resp. svojho stomatológa v Bratislave nemáte? Na zubnej pohotovosti v City Dental Clinic na Prievozskej 14 vás ošetria každý pracovný deň od 8:00 do 17:00 hod. a v sobotu od 9:00 do 15:00 hod. Okrem toho v utorok a vo štvrtok ponúka klinika predĺžené otváracie hodiny od 17:00 do 20:00 hod.

Zubná pohotovosť Tri veže

Zubná pohotovosť Tri veže je plne pripravená vás obslúžiť tak, aby ste boli spokojní a odišli bez bolestí. K dispozícii je v pondelok – piatok od 17:00 – 22:00 hod., v sobotu od 8:00 – 22:00 hod., v nedeľu od 8:00 – 21:00 hod. a počas štátnych sviatkov od 8:00 – 22:00 hod. Ošetria vás bez čakania a ceny sú prijateľné.

Lekárska služba prvej pomoci Ružinov

Štátna stomatologická pohotovosť na Drieňovej 38 v Ružinove vám pomôže počas víkendov aj sviatkov (11:00 – 23:00 hod.). Počas týždňa je k dispozícii od 17:30 – 24:00 hod. Za zákroky ako anestéza či výplň je potrebné doplácať. V tomto prípade ide skôr o to, kto je službukonajúci lekár. Ohlasy sú rôzne.

Ak viete o ďalších zubných pohotovostiach v Bratislave, dajte nám vedieť! Kontaktovať nás môžete na bratislava@global24.sk. Ďakujeme!

Bolesť zuba
5
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM