Rôzne

Ples v opere obmedzí premávku električiek okolo divadla

V sobotu podvečer musia cestujúci počítať s obmedzeniami MHD. Z dôvodu konania Plesu v opere nebudú električky premávať po Jesenského a Mostovej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Ples v opere obmedzí premávku električiek okolo divadla
Zdroj: TASR

Prestížny Ples v opere rozžiari už túto sobotu priestory historickej budovy Slovenského národného divadla. V tejto súvislosti však cestujúcich čakajú menšie obmedzenia vo verejnej doprave.

Dopravný podnik Bratislava informuje na webovej stránke, že z dôvodu zabezpečenia prístupu do budovy SND, bude dňa 13. januára približne od 18:00 do 20:30 hod. vylúčená premávka električiek na Jesenského a Mostovej ulici.

Zmenené trasy

Električky liniek č. 4 a 8 budú preto v uvedenom čase premávať po zmenených trasách.

  • Linka č. 4 pôjde v smere do Dúbravky cez Námestie SNP, Kapucínsku a tunel.

Električky tak nebudú v uvedenom čase zastavovať na zastávkach SND, Nám. Ľ. Štúra, Most SNP a Chatam Sófer (platí len pre smer do Dúbravky).

  • Linka č. 8 pôjde v smere z Ružinova medzi zastávkami Poštová a Šafárikovo nám. cez Kapucínsku, tunel, Most SNP a Rázusovo nábrežie.

V čase obmedzenia budú vodiči autobusových liniek č. 29 a 70 zastavovať v obidvoch smeroch na zastávke Nám. Ľ. Štúra na Rázusovom nábreží (smer Most SNP), resp. Vajanského nábreží (smer Malá scéna) ako linka N33.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM