Nina Táborská Rôzne

Bauhaus v Pharos Parku otvorí svoje brány už čoskoro. Čo ponúkne zákazníkom?

Veľkopredajňa Bauhaus po 55-tich rokoch od svojho vzniku expanduje aj na Slovensko. Nemecký predajca pre domácich majstrov otvorí svoju prvú predajňu v bratislavskom Pharos Business Parku už čoskoro.

Ilustračný obrázok k článku Bauhaus v Pharos Parku otvorí svoje brány už čoskoro. Čo ponúkne zákazníkom?
Zdroj: Dnes24.sk

Komplex Pharos Business Park vyrastá medzi bratislavským letiskom a nákupným centrom Avion na ploche takmer 50 hektárov. Cieľom projektu je vytvoriť zóny so samostatne stojacimi obchodnými prevádzkami. Presná rozloha projektu je 46 hektárov, viac ako 24 hektárov má tvoriť predajná plocha s približne 2250 parkovacími miestami.

Súčasťou parku bude nemecký Bauhaus, francúzsky Decathlon či Sconto nábytok. Decathlon už svoju predajňu v Bratislave má, viac sa dozviete tu: Prvých zákazníkov športového obchodu Decathlon dnes privítali zamestnanci potleskom. Svoju predajňu v Pharos parku otvorí už 29. mája.

Bauhaus predstavuje špecializované centrum pre dielňu, dom a záhradu. „Odborné centrum Bauhaus, ktorého slogan je „Keď sa to má podariť“, pôsobí už v 18-tich krajinách Európy. Od svojho založenia v roku 1960, je jedným z najväčších a najúspešnejších obchodných podnikov na európskom trhu,“ informovala Bratislava24.sk Zuzana Lacová, Senior consultant PR agentúry Media In, ktorá je komunikačným partnerom Bauhaus.

Ako nás ďalej informovala, predajňa expanduje na Slovensko po 55-tich rokoch od svojho vzniku. Bauhaus ponúkne zákazníkom široký sortiment v podobe viac ako 120-tisíc druhov výrobkov v 15-ich špecializovaných oddeleniach.

„Významným benefitom pre zákazníkov bude nielen široká ponuka produktov, ale i otváracie hodiny, vernostný program zákazníckych zliav, odborné poradenstvo, služby zákazníkom, požičovňa náradia, centrum na miešanie farieb, predĺžená záruka na tovar, finančné služby či Drive-In ARENA,“ doplnila Lacová.

PResný dátum otvorenia zatiaľ agentúra neprezradila, článok budeme včas aktualizovať.

Viac o Pharos Business Parku sa dozviete tu: Nové nákupné centrum: Pharos by mal prvých návštevníkov privítať ešte pred letom. Viete čo ponúkne?

Zdroj foto: Oficiálne stránky Pharos Business park: Pharospark.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM