Rôzne

Petržalskú plaváreň zatvoria. Bude sa čistiť a opravovať

Ak radi športujete alebo relaxujete na plavárni v Petržalke, v najbližších dňoch si musíte urobiť pauzu. Plaváreň bude zatvorená.

Ilustračný obrázok k článku Petržalskú plaváreň zatvoria. Bude sa čistiť a opravovať
8
Galéria
Zdroj: Bratislava - Petržalka

Ak ste sa chystali na plaváreň v Petržalke počas nasledujúceho týždňa, v stredu a vo štvrtok nepochodíte. Plaváreň bude zatvorená.

Čistenie a revízia

Petržalskú plaváreň denne navštevujú stovky ľudí, preto je veľmi dôležité dbať na čistotu a bezproblémové fungovanie bazénov. Zo spomínaných dôvodov si bude musieť verejnosť kúpanie v dňoch 7. až 8. februára odpustiť.

„Plaváreň bude z dôvodu vykonávania sanitárnych, servisných a revíznych prác na bazénovej technológii zatvorená. Verejnosti bude k dispozícii opäť od 9. februára (piatok),“ informuje plaváreň na svojej webovej stránke.

Rovnako rátajte s tým, že v piatok ešte kúpanie nebude celkom komfortné. „Upozorňujeme ctených zákazníkov na pravdepodobnosť, že relaxačný bazén a vírivka nebudú ešte v piatok 9. februára v doobedňajších hodinách k dispozícii v požadovanej teplote,“ informuje web plavárne.

Či sú už bazény v poriadku a voda vyhriata, si môžete overiť telefonicky, alebo sledovaním informácií na webe www.petrzalka.sk/plavaren či na Facebooku.

Novinky na plavárni

Plaváreň koncom roka 2017, s prechodom na zimný čas, upravila otváracie hodiny počas víkendov a sviatkov. „Teraz už je otvorená od 9:00 – 21:00 hod. Predávajú sa aj permanentky na rok 2018,“ povedala Bratislava24.sk manažérka plavárne Edita Širillová.

Ďalšou novinkou je spustenie poskytovania masáži v priestoroch saunového sveta. Spomínanú žiadanú a očakávanú službu by mala plaváreň odštartovať v priebehu roku 2018.

Petržalská plaváreň
8
Galéria
Zdroj: Petržalská plaváreň FB
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM