Rôzne

Mamičky a oteckovia budú počas nákupov parkovať o dve hodiny dlhšie

Päť hodín parkovania zdarma v nákupnom centre je pre každého šoféra sen! Ak máte doma dieťa prepravujúce sa v kočíku, sen sa práve stal realitou.

Ilustračný obrázok k článku Mamičky a oteckovia budú počas nákupov parkovať o dve hodiny dlhšie
4
Galéria
Zdroj: Aupark Facebook

Parkovanie je večným problémom nielen v uliciach, ale aj v nákupných centrách, kde môže byť až obmedzujúce. Obzvlášť, ak máte so sebou malé deti, ktoré si vyžadujú neustálu pozornosť.

Bezplatné parkovanie

Pri všetkej zábave, ktorú s deťmi v obrovskom nákupnom centre zažívate, sa ľahko môže stať, že sa pozabudnete a z troch hodín bezplatného parkovania sa stanú výdavky navyše. Ak ste ale členom vernostného programu nákupného centra, máte jednu hodinu parkovania zdarma navyše.

Mamičky a oteckovia sú dokonca po novom v ešte väčšej výhode! Pre všetkých rodičov, ktorí do Auparku prídu so svojimi detičkami v kočíkoch, predĺži nákupné centrum parkovanie o 2 hodiny zadarmo! Informuje o tom nákupné centrum na sociálnej sieti.

Ak ešte nie ste členom vernostného programu, stanete sa ním ľahko a jednoducho priamo pri infopulte v Aupark Bratislava. S členskou kartičkou môžete bezplatne využívať služby šatne, stylistu, darčekovej baliacej službu a získate zľavy na nákupy. Viac o výhodách TU.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM