han Rôzne

PÁTRANIE po mladom podnikateľovi: Zbalil sa a ZMIZOL aj s autom! Poštou poslal kľúče...

Na viacerých stránkach, kde pátrajú po osobách, vyskočila fotografia mladého muža z Bratislavy. Ten sa mal pobaliť, sadnúť do auta a odísť preč. Už pár dní ho nikto nevidel...

Ilustračný obrázok k článku PÁTRANIE po mladom podnikateľovi: Zbalil sa a ZMIZOL aj s autom! Poštou poslal kľúče...
Zdroj: facebook.com/Pohotovostný pátrací tím

Na Facebooku Pohotovostného pátracieho tímu stále „svieti“ fotka Daniela Marka, ktorý má 39 rokov. „Popis osoby: Výška 186 cm, 80 kg, vyšportovaná postava, hnedé oči, hnedé vlasy na spánkoch prešedivelé,“ uvádza sa v príspevku.

„Naposledy videný v pondelok 05.06.2023 krátko po 08:40 v Boroch (Bratislava Lamač). Z kamerových záznamov z bytového domu je zrejmé, že odišiel s bicyklom (BTWIN), turistickým ruksakom, v ktorom mal stan, spacák, pršiplášť a ďalším ruksakom, na ktorom je logo triatlonovej súťaže Ironman. Sused potvrdil, že ho stretol a videl, ako nakladá bicykel do auta,“ píše sa na webe www.zachrannysystem.sk.

„Z kamery je známe, že odišiel z domu o 10:09 na aute Ford tranzit šedej metalízy s poznávacou značkou BL358VX. Vozidlo bolo naložené po strop aj škatuľami s nábytkom. Odvtedy o ňom nič nevieme a všetky jeho telefónne čísla sú odvtedy nedostupné,“ uvádza spomínaný web.

Zúfalá rodina

S prosbou o akékoľvek informácie sa na verejnosť obracia aj rodina muža. „V poslednom období bolo toho na Daniela pri jeho podnikateľskej činnosti veľa, a tak sme si spočiatku mysleli, že si šiel len vyvetrať hlavu. V schránke som si však našla obálku, v ktorej mi poslal všetky jeho kľúče aj s kľúčmi od auta, na ktorom odišiel. Z pečiatky na obálke sa nám podarilo zistiť, že bola poslaná z pošty vo Veľkých Levároch,“ tvrdí rodina.

„Spoločne s jeho mamou sme Daniela nahlásili na Obvodnom oddelení polície v Dúbravke 10.6.2023, od tohto času je oficiálne nezvestný. Polícia sa skontaktovala aj s oddelením v Malackách a tí preverovali okolie Veľkých a Malých Levár. Ja a jeho kamaráti sme sa tiež ešte v ten deň vydali do terénu. V Malých Levároch na Rudave nám v Bufete U Komára potvrdila pani bufetárka, že tam prišiel v pondelok 5.6.2023 na bicykli a kupoval si Radlera v plechovke. To je však naša posledná stopa,“ dodávajú na webe zachrannysystem.sk.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM