han Krimi

ÚCHYLÁK na hlavnej stanici: Staršiu pani chytal za prsia, mladšiu za nohy a ďalšiu za zadok

Nedôstojné, nechutné a odporné správanie 44-ročného muža na hlavnej stanici v Bratislave. Našťastie, zakročili policajti!

Ilustračný obrázok k článku ÚCHYLÁK na hlavnej stanici: Staršiu pani chytal za prsia, mladšiu za nohy a ďalšiu za zadok
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

To, čo zverejnila polícia na Facebooku, už hraničí s nechutnosťou. 44-ročný muž menom Karol obťažoval nič netušiace ženy, ktoré čakali na vlak. „Policajti Oddelenia železničnej polície v Bratislave zadržali pár minút po spáchaní skutku 44-ročného muža, ktorý v areáli Hlavnej železničnej stanice v Bratislave obťažoval ženy,“ píše polícia.

„Podľa doterajšieho vyšetrovania mal muž v stredu (07.06.2023) prenasledovať 64-ročnú ženu od podchodu až do výťahu, kde ju proti jej vôli chytil za prsia a ďalej prenasledoval až do pristaveného vlaku. Žene týmto spôsobil psychické rozrušenie ako aj strach a obavy o svoj život a zdravie,“ uviedla polícia.

Pokračoval ďalej

„Na druhý deň (08.06.2023) v čakárni Hlavnej železničnej stanice v Bratislave si prisadol k 30-ročnej žene a proti jej vôli sa jej začal dotýkať v oblasti nôh. Žena pohotovo zareagovala a z kabelky vytiahla slzotvorný sprej, na čo muž z miesta odišiel,“ dodali muži zákona na sociálnej sieti.

„Pri odchode sa však ďalšej ženy začal dotýkať v oblasti zadku, čím sa na mieste verejnosti prístupnom dopustil neslušného a pohoršujúceho správania. Krátko po tomto bol hliadkou železničných policajtov spozorovaný a obmedzený na osobnej slobode na jednom z nástupíšť železničnej stanice,“ doplnila polícia.

Muž bol eskortovaný na policajné oddelenie, kde mu bolo po vykonaní potrebných úkonov vznesené obvinenie z trestného činu výtržníctva. Preverovaním bolo zistené, že obvinený už bol v minulosti trestaný.

„Poverený príslušník PZ vzniesol v tejto súvislosti obvinenie 44-ročnému Karolovi H. z okresu Tvrdošín. V tejto súvislosti bol spracovaný aj podnet k jeho väzobnému stíhaniu,“ informujú policajti.

Polícia k tomuto prípadu ešte pripomína, že včasné prijatie informácie o páchaní protiprávneho konania zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa. „Presne tak ako aj v tomto prípade, kedy poškodená BEZODKLADNE kontaktovala políciu, vďaka čomu sa podarilo muža zadržať,“ uzavreli policajti.

Ďalšie aktuálne témy

KAROL NA HLAVNEJ ŽELEZNIČNEJ STANICI OBŤAŽOVAL ŽENY KRÁTKO PO SKUTKU HO ZADRŽALI ŽELEZNIČNÍ POLICAJTI ➡️Policajti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, June 12, 2023
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM