Tomáš Stupavský Rôzne

Päť najčítanejších článkov týždňa: Nové nákupné centrum, modrý autobus a dohoda Starého Mesta s kávičkármi

V Bratislave počas tohto týždňa rezonovali viaceré zaujímavé témy. Medzi tie, o ktorých sa najviac rozprávalo, patrila napríklad výstavba nového nákupného centra, originálna gastronómia chalanov z Poľnej, či návrat predajcov predajcov kávy do ulíc centra.

Ilustračný obrázok k článku Päť najčítanejších článkov týždňa: Nové nákupné centrum, modrý autobus a dohoda Starého Mesta s kávičkármi
Zdroj: Dnes24.sk

Nové nákupné centrum: Pharos by mal prvých návštevníkov privítať ešte pred letom. Viete čo ponúkne?

Komplex Pharos Business Park vyrastá medzi bratislavským letiskom a nákupným centrom Avion na ploche takmer 50 hektárov. Nemecký predajca pre domácich majstrov Bauhaus by mal prvých návštevníkov privítať ešte pred letom. Ide o prvú prevádzku na Slovensku, nováčikov ale bude viac.

Prečítajte si celý článok tu: Nové nákupné centrum: Pharos by mal prvých návštevníkov privítať ešte pred letom. Viete čo ponúkne?

Chalani z Poľnej sú späť. Modrý autobus bude opäť ponúkať jedlo trochu inak

Originálny nápad, ktorý vznikol v hlavách dvoch chalanov, sa minulý rok tešil veľkej obľube. Števo a Lukáš opäť zaparkovali svoj modrý autobus na Poľnej ulici pri Medickej záhrade, aby mohli ľuďom ponúkať domáce i zahraničné pokrmy, ako oni hovoria „trochu inak“.

Prečítajte si celý článok tu: Chalani z Poľnej sú späť. Modrý autobus bude opäť ponúkať jedlo trochu inak

Staré Mesto sa dohodlo s kávičkármi! Pozrite sa, kde všade si v uliciach centra kúpite svoju dávku kofeínu

Dobrá správa pre všetkých milovníkov kávy. Pouliční predajcovia tohto osviežujúceho nápoja sa opäť vrátia do ulíc Starého Mesta. Dnes došlo k oficiálnej dohode medzi mestskými úradníkmi a obchodníkmi s pojazdnými kaviarničkami.

Prečítajte si celý článok tu: Staré Mesto sa dohodlo s kávičkármi! Pozrite sa, kde všade si v uliciach centra kúpite svoju dávku kofeínu

Pri Boroch bude údajne stáť nová železničná stanica

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) majú pripravený nový projekt, ktorý sa týka aj nákupného centra Bory Mall. Pri obchodnom dome, ktorý sa nachádza medzi bratislavskými mestskými časťami Dúbravka a Lamač, má vyrásť nová železničná stanica.

Prečítajte si celý článok tu: Pri Boroch bude údajne stáť nová železničná stanica

ROZHOVOR: Starý most sa musí dokončiť do konca augusta, tak to vyplýva zo zmluvy, tvrdí hlavná dopravná inžinierka Bratislavy

Začiatkom februára Ivo Nesrovnal odvolal hlavného dopravného inžiniera mesta Tibora Schlossera a na jeho miesto nastúpila Tatiana Kratochvílová (55). Primátor od nej očakáva aktívnejší prístup pri riadených kľúčových dopravných projektov. Ako sa jej to zatiaľ darí, sa dočítate v našom rozhovore.

Prečítajte si celý článok tu: ROZHOVOR: Starý most sa musí dokončiť do konca augusta, tak to vyplýva zo zmluvy, tvrdí hlavná dopravná inžinierka Bratislavy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM