Krimi

OTRASNÝ prípad z bratislavskej MHD: Zvrhlík obťažoval malého chlapca

Nechutný zážitok mal chlapec v autobuse MHD, ktorý smeroval do Devínskej Novej Vsi. Po páchateľovi pátra polícia.

Ilustračný obrázok k článku OTRASNÝ prípad z bratislavskej MHD: Zvrhlík obťažoval malého chlapca
Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Policajti vo štvrtom bratislavskom okrese sa aktuálne intenzívne zaoberajú prípadom, ku ktorému došlo v uplynulých dňoch v autobuse MHD v smere do Devínskej Novej Vsi. Informovali o tom muži zákona na sociálnej sieti.

Zvrhlík v MHD

Ako uviedla polícia, neznámy muž mal počas cestovania v autobuse MHD prenasledovať 10-ročného chlapca. Chlapec chcel z jeho blízkosti odísť, avšak muž sa aj napriek tomu zdržiaval pri ňom a cez oblečenie sa dotýkal svojich intímnych častí tela.

Našťastie si chovanie zvrhlíka všimla duchaprítomná pani. „Celý incident, ktorý trval niekoľko minút ukončila až jedna z cestujúcich, ktorá začala na muža kričať. Ten z miesta utiekol, pričom žena chlapca následne odprevadila až pred dvere domu,“ uviedla polícia.

Po páchateľovi pátrajú

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave IV v súvislosti s týmto prípadom už začal trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva. Po totožnosti muža polícia intenzívne pátra.

„V nadväznosti na uvedený prípad APELUJEME a VYZÝVAME občanov, aby v prípade, ak sú svedkami, alebo majú podozrenie z páchania akéhokoľvek protiprávneho konania, nás kontaktovali na BEZPLATNOM čísle polície 158. To je občanom k dispozícii 24 hodín denne 7 dní v týždni,“ podčiarkuje polícia.

Muži zákona vysvetľujú, že včasným oznámením podobných skutkov sa zvyšuje pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia takéhoto skutku.

Fotografia je ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM