KAW Krimi

Muž v Bratislave zaútočil ZBRAŇOU na tínedžera. Krvácajúci chlapec dobehol na políciu

Policajný pes udrel páchateľa náhubkom do tváre a aj vďaka tomu sa mužom zákona podarilo podozrivého zadržať.

Ilustračný obrázok k článku Muž v Bratislave zaútočil ZBRAŇOU na tínedžera. Krvácajúci chlapec dobehol na políciu
Zdroj: Facebook.com/Mestská polícia Bratislava

Mestskí policajti zadržali v piatok (21. 1.) muža, ktorý zaútočil pištoľou na 15-ročného tínedžera. Informovala o tom bratislavská mestská polícia na sociálnej sieti.

Zakrvavený tínedžer

Krátko po pol deviatej večer dobehol zranený tínedžer na stanicu Útvaru zásahovej jednotky a kynológie. Hliadka mu ihneď privolala rýchlu zdravotnú pomoc, nakoľko mal silné krvácanie z hlavy po opakovaných úderoch pažbou pištole,“

Mestskí policajti spolu so služobným psom ihneď bežali do podniku, kde došlo k útoku. Páchateľa našli ukrytého v podkrovnej časti domu, v ktorom je bar. Policajti ho niekoľkokrát vyzvali, aby im ukázal ruky a ľahol si na zem.

Pomohol policajný pes

Keďže na výzvy nereagoval a bola veľká šanca, že zbraň, s ktorou už raz útočil, môže otočiť aj proti nim, rozhodli sa použiť služobného psa. Ten páchateľa udrel náhubkom do tváre a aj vďaka tomu sa mestským policajtom podarilo podozrivého zadržať,“ uvádza polícia.

Páchateľ sa nechcel priznať a zo začiatku popieral, že by mal zbraň. Mestským policajtom sa ju však podarilo nájsť odhodenú pod schodmi do podkrovia. „Pri prehliadke našli u 20-ročného muža aj jednu zo súčiastok, ktorá patrí do zbrane. Mestskí policajti zabezpečili miesto činu a aj zbraň do príchodu technikov a po spísaní záznamu odovzdali podozrivého do rúk Policajného zboru,“ uvádzajú na záver muži zákona.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM