KAW Šport

Odštartujte vzrušujúce leto na Festivale Divokej vody v Čunove

Na prvom a jedinom športovom festivale na Slovensku si vychutnáte hudbu, pohyb aj adrenalín zároveň. Svoje brány otvorí už o týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Odštartujte vzrušujúce leto na Festivale Divokej vody v Čunove
Zdroj: TASR

Zažite vzrušujúce chvíle hneď v prvé prázdninové dni. Príďte do areálu vodných športov do Čunova a o zábavu a športové vzrušenie máte postarané.

Piaty ročník jediného športového festivalu na Slovensku ponúka aktívny pohyb a relax v jednom. FESTIVAL DIVOKEJ VODY 2016 podporuje najmä zdravý životný štýl.

Nezaťaží peňaženku

Filozofiou festivalu je ponúknuť návštevníkovi rôznorodé aktivity tak, aby ich mohol absolvovať čo najviac. Počas 2. a 3. júna teda môžete aktívne športovať, relaxovať aj zabávať sa s osvedčenými menami slovenskej hudobnej scény.

„Čo je podstatné a motivujúce, všetky aktivity budú za symbolickú cenu. Túto filozofiu si zachovávame od samého začiatku festivalovej tradície a návštevníci sa môžu spoľahnúť, že ceny zostanú rovnaké, ako po minulé roky,“ sľubuje generálny manažér areálu Divoká voda Michal Salva.

Staňte sa obojživelníkom

Počas festivalu si môžete vyskúšať vodné športy, o ktorých ste možno ešte nepočuli. Okrem raftingu a hydrospeedu si zajazdíte na kajaku, skúsite to so stand up pádlom, alebo sa preženiete po hladine na vodnom skútri.

Ak vás viac láka „suchozemský adrenalín“, preveziete sa na štvorkolke, zastrieľate si z luku alebo zahráte futbal, ktorým dnes žije celá Európa.

Kto z koho

Stúpajúce teploty iste návštevníkov oblečú do plaviek. A tak sa ani vy nebojte ukázať svoje svaly. Plážový volejbal je na to ako stvorený.

Festival bude dejiskom prvého z kvalifikačných turnajov Národnej beachvolejbalovej ligy 2016, ktorej vyvrcholením sú Majstrovstvá SR amatérov v plážovom volejbale. Do turnaja sa môže zapojiť ktokoľvek od vrcholových plážových volejbalistov až po amatérov, rekreačných hráčov či úplných začiatočníkov.

Podobne si môžete zmerať sily v raftingu a v pretekoch kajakov. Prihlásiť sa môžu firemné tímy aj partie kamarátov. Pre rodičov s deťmi sú pripravené detské a rodinné súťaže.

Novinka festivalu

Kapely sa na festivale predstavia po prvý raz. K športovým výkonom vám svojou hudbou bude udávať tempo skupina HEX, Polemic, No Name, Lukáš Adamec, Zuzana Smatanová a ďalší interpreti a dídžeji.

Do Čunova sa počas akcie môžete dostať zadarmo kyvadlovou prepravou MHD z centra Bratislavy alebo sa symbolické euro loďou.

Nezabudnite, povinnou výbavou festivalu sú plavky a dobrá nálada.

Čítajte aj: Zážitky na Divokej vode sprevádza tlkot srdca až v krku

Festival Divokej vody 2016
1
Galéria
Divoká voda
11
Galéria
Zdroj: divokavoda.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM