Rôzne

OBRAZOM: Špeciálny Dobrý trh rozžiaril okolie Starej tržnice

Včerajší deň patril v Bratislave špeciálnemu vianočnému vydaniu Dobrého trhu. Pre návštevníkov bol pripravený zaujímavý a bohatý program.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Špeciálny Dobrý trh rozžiaril okolie Starej tržnice
9
Galéria
Zdroj: TASR

Kúzelnú sviatočnú atmosféru mohli zažiť všetci, ktorí presne týždeň pred Vianocami prišli do Starej tržnice a jej okolitých uličiek na špeciálne vianočné vydanie Dobrého trhu s témou Svetlo mesta.

Okrem tradičných trhov, ktoré ponúkali množstvo kvalitných produktov, krásnych darčekov a skvelého jedla, čakal na návštevníkov bohatý sprievodný program plný svetla, jedinečných vystúpení a dobrosrdečnej nálady. V priestoroch Starej tržnice ale aj na Laurinskej ulici dotvárali vianočnú atmosféru rôzne hudobné koncerty a vystúpenia speváckych zborov.

Nórski umelci aj ľadové sochy

Súčasťou programu boli aj predstavenia nórskych umelcov. Tanečník Martin Slaatto pripravil v uličkách okolo Starej tržnice improvizovanú performance Transportation Dance a vizuálny umelec Michel Pavlou zas prezentoval sériu videoprojekcií s témami ako intenzita svetla, architektúra a hľadanie svojho miesta vrámci mestskej krajiny.

Počas celého dňa ste mohli na Laurinskej ulici obdivovať ľadové sochy, ktoré sa po zotmení krásne rozsvietili. Súčasťou Dobrého trhu bol aj Lampiónový sprievod a v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava sa uskutočnila populárna detská burza.

Vianočný Dobrý trh
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM