Alexandra Húsková Samospráva

OBRAZOM: Na Hviezdoslavovom námestí sa už stavia klzisko a pripravujú stánky

Prípravy na Vianočné trhy pre Bratislavčanov sú v plnom prúde. Na Hviezdoslavovom námestí sa už pripravuje plocha pre klzisko, ale aj stánky pre predajcov. Viete, kedy sa obľúbené vianočné trhy začínajú?

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Na Hviezdoslavovom námestí sa už stavia klzisko a pripravujú stánky
Zdroj: Dnes24.sk

Vianoce sa už nezadržateľne blížia a pripravuje sa na ne aj Bratislava. V pondelok priviezli na Hlavné námestie stromček, ktorý darovala rodina z Rače.

Prečítajte si aj: Vianočný stromček už stojí na Hlavnom námestí. Po prvýkrát sa rozžiari na otvorení vianočných trhov FOTO+VIDEO

Vianočné trhy nás budú čakať na Hlavnom, Primaciálnom, Františkánskom a tiež na Hviezdoslavovom námestí. Tam samospráva Starého Mesta plánuje vianočné trhy s názvom Staromestská vianočná promenáda.

„Momentálne repasujeme stánky pre predajcov a pripravujeme pre Staromešťanov napríklad i obľúbené klzisko. Tento rok ho nájdete pred Americkou ambasádou, v blízkosti altánku,“ uvádza samospráva na svojom profile na sociálnej sieti.

Vianočné trhy začnú už 20.novembra.

Zmeny pripravil aj Magistrát. Okrem toho, že sa predĺži doba trvania trhov, obnoví a rozšíri sa aj počet vianočných stánkov, vianočné trhy sa rozšíria aj na Primaciálne námestie, predajcovia budú viazaní Kódexom trhovníka s dôrazom na kvalitu ponúkaného sortimentu a zmení sa i vizuál samotných stánkov.

Viac si prečítajte tu: Po Starom Meste prichádza s konceptom nových vianočných trhov aj magistrát. Čo sa má zmeniť?

V prípade, že by ste sa chceli ísť pozrieť na Vianočné trhy k susedom do Viedne, tam sa začínajú už počas tohto víkendu. Viac si prečítajte tu: Vianočný stromček v susednej Viedni rozsvietia už túto sobotu! Čo všetko ponúknu viedenské trhy tento rok?

Príprava Vianočných trhov v Starom Meste
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM