Krimi

Nové ZISTENIA o záhadnej tragédii v Petržalke: Obete boli z prominentnej lekárskej rodiny

Celé Slovensko sa pýta, čo sa mohlo v osudný deň na bratislavskom sídlisku stať. Každopádne, tri životy už nikto nevráti.

Ilustračný obrázok k článku Nové ZISTENIA o záhadnej tragédii v Petržalke: Obete boli z prominentnej lekárskej rodiny
Zdroj: TASR/Martin Baumann

Slovenskom otriasla rodinná tragédia plná zvláštnych okolností. Ešte v nedeľu (19. 3.) vypadol z okna v jednom z petržalských bytov muž, niekoľko hodín potom z toho istého okna vypadla žena. Obaja zahynuli. Keď sa policajti do bytu dostali, našli v ňom deväťročného chlapčeka bez známok života.

Prominentná rodina

Už krátko po nešťastí médiami prebehli informácie, že muž a žena boli súrodenci, chlapec bol syn zosnulej. Podľa najnovších zistení Nového Času boli súrodenci, Michaela a Marek, členmi prominentnej bratislavskej lekárskej rodiny.

Otcom detí a starým otcom chlapčeka má byť známy neurológ a vedec uznávaný vo svojom odbore aj vo svete. Michaela zas pôsobila ako psychologička v ambulancii klinickej psychológie v Bratislave. Synčeka vychovávala sama. Aj jej brat mal mať vysokoškolské vzdelanie, často však striedal zamestnania.

Pochybnosti o práci policajtov

Prípad vyvolal veľkú kontroverziu aj pre pochybnosti o policajnom postupe. Muži zákona sa totiž do bytu dostali až niekoľko hodín po páde muža. Polícia svoje metódy obhájila tým, že byt v paneláku s mnohými bytmi museli najprv lokalizovať.

„V zmysle prijatého oznámenia však nebolo jednoznačne zrejmé, z ktorého bytu 7-poschodového obytného domu k pádu muža došlo, rovnako tento muž pri sebe nemal žiadny doklad totožnosti a zároveň nikto z obyvateľov obytného domu muža nespoznal,“ uviedla polícia.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM