Aktualizované Barbara Dallosová Krimi

Desivý nález v bratislavskej väznici: Muža našli na posteli bez známok života

Má ísť o väzňa, ktorý si odpykával svoj trest za týranie aj drogovú činnosť. Polícia potvrdila, že prípad vyšetruje ako vraždu.

Ilustračný obrázok k článku Desivý nález v bratislavskej väznici: Muža našli na posteli bez známok života
Zdroj: www.unsplash.com

O náleze tela bez známok života v jednej zo slovenských väzníc informovala bratislavská krajská polícia. Má ísť o muža, ktorý si odpykával svoj trest.

Ležal na posteli

„Kriminalisti krajskej kriminálnej polície dnes v skorých ranných hodinách vykonávali potrebné úkony spojené s nájdenou osobou mužského pohlavia na Chorvátskej ulici vo výkone väzby na posteli bez známok života,“ uviedla polícia. Privolaným obhliadajúcim lekárom bola nariadená súdno-lekárska pitva. Predmetná udalosť je podľa mužov zákona v štádiu vyšetrovania.

Vyšetrujú to ako vraždu

V obedňajších hodinách polícia potvrdila, že prípad vyšetruje ako vraždu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Silvia Šimková.

„Vyšetrovateľ bratislavskej krajskej kriminálky po vykonaní neodkladných a neopakovateľných úkonov na mieste činu začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy,“ spresnila.

Zbor väzenskej a justičnej stráže priblížil, že muž bol vo väzbe pre podozrenie zo spáchania trestných činov týrania blízkej osoby a zverenej osoby i drogovej trestnej činnosti.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24 a na Facebooku.

Foto: ilustračné

AKTUÁLNA INFORMÁCIA: NÁLEZ TELA BEZ ZNÁMOK ŽIVOTA Kriminalisti krajskej kriminálnej polície dnes v skorých ranných...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, March 21, 2023

Zostaňte v obraze! Ďalšie správy z domova

Zdroj: Dnes24.sk/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM