Aktualizované Správy

Niektoré linky bratislavskej MHD kvôli počasiu nepremávajú, alebo sú odklonené

Pre nepriaznivé počasie nepremávajú niektoré linky mestskej hromadnej dopravy v Bratislave, iné boli odklonené.

Ilustračný obrázok k článku Niektoré linky bratislavskej MHD kvôli počasiu nepremávajú, alebo sú odklonené
20
Galéria
Zdroj: TASR

V hlavnom meste sneží od poludňajších hodín. „Aktuálne nepremávajú linky 20, 23, 26, 36, 123 na Agátovej ulici v stúpaní pred železničným podjazdom pre neprejazdnosť cesty,“ informoval portál imhd.sk. Odklonené boli linky 20 a 26, a to na obchádzkovú trasu cez Lamač. Portál doplnil, že linka 20 zachádza aj k Technickému sklu. Na linkách 23 a 123 je obmedzená premávka iba medzi Lamačom, Bory Mall a Volkswagenom. Linka 36 nepremáva vôbec.

Husté sneženie

V Lamači od Vrančovičovej cez Podháj na konečnú Lamač pre nezjazdnosť ciest nepremávajú autobusy liniek 23, 30, 63 a 123. „Autobusy sa otáčajú na kruhovej križovatke na Hodonínskej za Lamačom,“ ozrejmil portál. Pre nezjazdnosť komunikácií nepremáva ani linka 33 na Dlhých dieloch. Využiť je možné autobusovú linku 32.

Od 13:00 hod. už nepremáva ani trolejbusová linka 207 v smere od zastávky Lovinského k hradu a do centra mesta. „Pre uviaznutie trolejbusov v tomto úseku linka 207 nepremáva vôbec. Rovnako už nepremáva ani linka 64 v celom úseku svojej trasy,“ uviedol portál imhd.sk.

Nepriaznivé počasie so silným vetrom a snežením zatiaľ neovplyvnilo prevádzku Letiska Milana Rastislava Štefánika v Bratislave (BTS). Informovala o tom hovorkyňa letiska Veronika Ševčíková. „Všetky lety sú vybavované riadne a včas podľa platného letového poriadku,“ uviedla hovorkyňa BTS.

Foto: ilustračné

Bratislavu zasiahla vlna sneženia
20
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM