Krimi

Neznámy páchateľ ukradol z predajne elektroniku za vyše 15 000 eur

Z predajne s elektronikou na Púchovskej ulici ukradol neznámy páchateľ 29 notebookov a štyri televízory v celkovej hodnote 15 108 eur.

Ilustračný obrázok k článku Neznámy páchateľ ukradol z predajne elektroniku za vyše 15 000 eur
Zdroj: TASR

Polícia pátra po páchateľovi, ktorý v nočných hodinách z 5. 2. na 6. 2. vnikol do predajne s elektronikou na Púchovskej ulici a odcudzil odtiaľ 29 notebookov a štyri televízory v celkovej hodnote 15 108 eur. V prípade dokázania viny hrozí páchateľovi trest odňatia slobody na tri až desať rokov.

Tisícové škody

Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania, páchateľ vnikol do predajne cez otvor, ktorý si vytvoril na streche. Týmto zároveň došlo k zatečeniu dažďovej vody do vnútorných priestorov predajne a následnému poškodeniu viacerých kusov elektroniky. „Škoda bola vyčíslená na cca 9 419 eur, pričom neznámy páchateľ spôsobil poškodením strechy škodu vo výške cca 3 000 eur,“ dodal bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Policajný vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže spáchaného závažnejším spôsobom v súbehu s prečinom poškodzovania cudzej veci.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM