ESL Rôzne Správy

Nestihli ste sa otestovať? TU ešte môžete získať certifikát

Máme za sebou druhé kolo plošného testovania a keďže záujem bol obrovský, Ministerstvo zdravotníctva SR vychádza ľuďom v ústrety.

Ilustračný obrázok k článku Nestihli ste sa otestovať? TU ešte môžete získať certifikát
6
Galéria
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Bratislava je na tom z epidemiologického hľadiska pomerne dobre a tak v hlavnom meste nebolo druhé kolo celoplošného testovania. Záujem ľudí dať sa otestovať, bol však napriek tomu obrovský. Dokonca museli k pôvodne jednému testovaciemu miestu otvoriť druhé. V Mlynskej doline aj v priestoroch Miestneho úradu v Ružinove sa nechali otestovať stovky ľudí.

Testovanie

Záujemcovia sa môžu nechať otestovať aj počas týždňa. Ministerstvo zdravotníctva SR postupne rozširuje zoznam miest, kde sa stále dá zájsť.

„Ide o odberné miesta pre BEZPLATNÉ testovanie antigénovými testami, kde od pondelka 9.11. dostanete aj certifikát o vykonaní testu s výsledkom,“ zdôrazňuje ministerstvo.

V Bratislave sú zatiaľ takéto miesta dve. Jedno pred hlavným vchodom Ružinovskej nemocnice, kde vám test urobia v čase od 8.00 hod. do 10.00 hod. Druhé miesto je zriadené na terase nemocnice na Antolskej ulici. To je k dispozícii od 9.00 hod. do 12.00 hod.

ANTIGÉNOVÉ TESTOVACIE MIESTA Odberné miesta pre BEZPLATNÉ testovanie antigénovými testami, kde od pondelka 9.11....

Posted by Ministerstvo zdravotníctva Slovenskej republiky on Sunday, November 8, 2020
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM